MS hokej Aplikace

PLEXTOR PX-650US bílá

Zobraziť katalóg
PLEXTOR PX-650US bílá
Externá napaľovačka USB 2.0, DVD ± R 8x, DVD + R DL 6x, DVD-R DL 6x, DVD + RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CD-R 24x, CD-RW 24x, SDHC čítačka kariet, retail
Kód:  GE007f Produktové číslo:  PX-650US Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PLEXTOR PX-650US bílá Predaj skončil

PLEXTOR PX-650US bílá

Elegantný, kompaktný a rýchla externá DVD napaľovačka výrobcu Plextor ako veľmi flexibilné riešenie pre zálohovanie dát bez potreby počítača.S touto mechanikou môžete jednoducho napaľovať dáta z Vášho telefónu Apple iPhone, z digitálnych kamier, tabletov, ale aj flashdiskov a mnohých ďalších USB zariadeniach.Stačí mechaniku prepojiť USB káb do samostatného konektora či využiť zabudované čítačky pamäťových kariet, stlačiť tlačidlo a počas chvíle napaľujete dáta na disk CD/DVD.Pre prehľadnú obsluhu je na prednom paneli displej s extra jednoduchým ovládaním 3 tlačidlami - rolovacie, potvrdzovacie a tlačidlo späť.

Okrem samostatného použitia je vhodná najmä pre užívateľov netbookov a prenosných počítačov, pretože nielen dobre vyzerá, ale aj v taške či batohu nezaberie príliš miesta.Umožňuje napaľovanie dvojvrstvových diskov DVD + DL rýchlosťou až 6x a bežná médiá DVD ± R zvládne s rýchlosťou zápisu až 8x.Výhodou je i bezproblémová podpora malých 8 cm CD/DVD médií.Mechanika je kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows XP, Vista aj 7.K počítaču sa pripája pomocou bežne rozšíreného rozhrania USB 2.0 a pre napájanie je dodávaný adaptér, ktorý je nutnosťou pre samostatnú činnosť.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
8x DVD ± R, 8x, DVD + RW, 6x DVD-RW
6x DVD-R DL
5x DVD-RAM
24x CD-R, 24x CD-RW

Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM
24x CD-ROM

Súborový systém CD/DVD:
ISO9660, UDF, FAT16, FAT32, NTFS

Podpora USB zariadenia:
USB Mass Storage class devices
Picture Transfer Protocol (PTP) devices

Rozhranie:
1x USB 2.0 (typ A) (hosť)
1x USB 2.0 (mini typ B)
1x Čítačka pamäťových kariet (SD, SDHC, MMC)

Veľkosť médií:
8 cm, 12 cm

Rozmery:
142 x 182 x 21 mm

Hmotnosť:
385 g

Balenie:
Mechanika
USB kábel (DC2USB)
AC/DC adapter

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLEXTOR PX-650US bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLEXTOR PX-650US bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLEXTOR PX-650US bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLEXTOR PX-650US bílá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií