Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PocketBook 623 Touch Lux černý

Zobraziť katalóg
PocketBook 623 Touch Lux černý
4,4 111 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6 "nasvietený dotykový E Ink Pearl HD displej, 1024x758, WiFi, 4GB + microSD
Kód:  MD050i17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 623 Touch Lux černý

Vylepšená verzia elektronické čítačky kníh PocketBook, Ktorá sa pýši oveľa lepším osvetlením a rozlíšením displeja. Svoje obľúbené elektronické knižky si tak prečítate na 6 "nasvietenom dotykovom E Ink Pearl HD displeji s rozlíšením 1024 x 758 obrazových bodov. Pri čítaní textu, tak získate pocit, že listujete naozajstnú viazanú knižkou, pretože technológie E-Ink sa snaží o maximálnu vizuálnu zhodu s papierovou stránkou. Lepšie nasvietenie displeja vám zaistí pohodlné čítanie takmer v akomkoľvek osvetlení. Displej je navyše multidotykový, takže ovládanie čítačky je veľmi jednoduché a pohodlné.



Písmo na želanie


Aj tento model podporuje veľmi rýchly prístup k internetu pomocou bezdrôtovej technológie WiFi. Integrovaná nastaviteľná čítačka RSS vám sprostredkuje všetky aktuálne novinky z vašich obľúbených webov. Máte radi väčšie alebo naopak menšie veľkosť písma? S touto čítačkou si pohodlne nastavíte veľkosť písma, riadkovanie, delenie slov alebo si môžete vybrať jedno z desiatich prednastavených druhov písma. Ak by vám ani to nestačilo, môžete si nainštalovať akékoľvek písmo, Ktoré vyhovuje práve vám. S aplikáciou Knižnica si pohodlne nastavíte hľadanie a triedenie kníh podľa názvu, autora, séria a ďalších parametrov.


Formátový všeumelec


Čítačka podpOrujo viac ako 20 populárnych textových a grafických formátov, Takže si prečítate takmer všetko, čo dnešný trh s elektronickými knihami ponúka. Predinštalované slovníky ABBYY Lingvo vám pomôžu rýchlo určiť význam neznámych slov, bez nutnosti zatvorení práve čítané knižky. O svižný a bezproblémový chod sa stará procesor Freescale 800 MHz a operačná pamäť o veľkosti 128 MB. Stiahnuté elektronické knihy uložíte na integrovanú 4 GB pamäť alebo pamäťovej karty microSD až do veľkosti 32 GB. Vstavaný akumulátor umožní na jedno nabitie prečítať až 8000 strán textu.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!
Funkcie
Prehrávanie hudby, Slovník, Prehliadač obrázkov, Webový prehliadač Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehrávanie hudby, Slovník, Prehliadač obrázkov, Webový prehliadač Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (slúchadlá) Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
175 mm (17,5 cm) Hotovo!
Výška
114,5 mm (11,45 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,5 mm (0,95 cm) Hotovo!
Hmotnosť
195 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PocketBook 623 Touch Lux černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PocketBook 623 Touch Lux černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PocketBook 623 Touch Lux černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PocketBook 623 Touch Lux černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PocketBook 623 Touch Lux černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií