Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PocketBook 840 InkPad tmavo hnedá

Zobraziť katalóg
PocketBook 840 InkPad tmavo hnedá
4,6 51 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 8" nasvietený dotykový E-Ink displej, 1200×1600, Wi-Fi, micro USB, jack 3,5 mm, 4 GB + microSD
Kód:  MD050i48 Produktové číslo:  PB840 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 840 InkPad tmavo hnedá

Elektronická čítačka ako skutočná kniha


Čítačka PocketBook 840 má veľkosť aj kvalitu zobrazenia na úrovni skutočnej knihy, čo z nej robí prémiový prístroj na používanie kníh, ale aj odbornej literatúry, periodík, dokumentov s grafmi a tabuľkami (vrátane formátov PDF a DjVu). Ide o ideálneho spoločníka pre náruživých čitateľov, ktorých už nebaví nosiť so sebou ťažké knihy a zároveň chcú mať celú svoju knižnicu stále k dispozícii. Už na prvý kontakt si vás PocketBook 400 podmaní predovšetkým elegantným a štíhlym telom aj vysoko kvalitným dizajnom. Priamo si hovorí o to, aby mohla byť stále s vami.

Najlepšie E-Ink displej


Devízou je displej s elektronickým atramentom (E-Ink), ktorého charakteristickým rysom je maximálna vizuálna zhoda s papierovou stránkou. Čítať možno celé hodiny bez toho, aby ste sa museli báť o svoj zrak. Displej nebliká a navyše má extra jemné rozlíšenie, takže dokáže zobraziť aj malé písmo bez straty kvality. 8" displej uspokojí čitateľa, ktorý vyžaduje väčšie písmo, aj toho, kdo vyžaduje viac textu v menšom písme, aby nemusel stále listovať. Vďaka LED nasvieteniu umožňuje používateľom čítať aj pri slabom osvetlení bez nutnosti použitia ďalšieho zdroja svetla. Aby toho nebolo málo, displej citlivo reaguje na dotyky prstov, čím odpadajú tlačidlá zväčšujúce veľkosť čítačky, ktoré zbytočne komplikujú ovládanie.

Používateľský komfort


Čítačka má aj niekoľko výnimočných vlastností, ktoré ju povyšujú nad bežnú konkurenciu. Máte už unavené oči, ale nemôžete sa dočkať rozuzlenia? Funkcia Text-To-Speech prevedie text do hovoreného slova a následne prečíta knihu do pripojených slúchadiel. Podobne možno počúvať aj audioknihy a hudbu vo formáte MP3. Predinštalované slovníky ABBYY Lingvo vám pomôžu rýchlo určiť význam cudzích slov, a doplní tak vaše vedomosti. Cez Wi-Fi sa vám otvára cesta k získaniu ďalších kníh prostredníctvom služby ReadRate alebo cez Dropbox či cez Send To PocketBook.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 1200 × 1600 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!
Funkcie
Prehrávanie hudby, Slovník, Vstavané hry Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 1200 × 1600 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehrávanie hudby, Slovník, Vstavané hry Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Hnedá Hotovo!
Šírka
162,8 mm (16,28 cm) Hotovo!
Výška
196 mm (19,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,3 mm (0,73 cm) Hotovo!
Hmotnosť
350 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí kniha text-to-speech v češtině?

Dobrý den, Umí tato čtečka i formát MOBI? Děkuji

, rada by som sa informovala či má čítačka e-kníh pocketbook inkás 840 funkciu ako obdobná menšia čítačka, a to či dokáže odfotiť list s textom a následne ho prevedie do elektronicky editovateľné formy, ktorú možno následne čítať ako elektronickú knihu. Ďakujem

Diskusia a poradňa k PocketBook 840 InkPad tmavo hnedá
Príslušenstvo pre PocketBook 840 InkPad tmavo hnedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PocketBook 840 InkPad tmavě hnědá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pocketbook 840 dunkelbraun inkpad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pocketbook 840 dunkelbraun inkpad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zsebkönyv 840 sötétbarna inkpad.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií