AD homeoffice PET

Pocketbook SurfPad4 M

Zobraziť katalóg
Pocketbook SurfPad4 M
4,3 6 hodnotení
Tablet Octu-Core 1.7GHz, dotykový 7.85 "2049x1536 IPS, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD až 2TB, WiFi, 3G modem, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 8MPx + 2MPx, microUSB, batérie 4000 mAh, Google Android 4.4 KitKat
Kód:  MD050i916 Produktové číslo:  PBS4-785-D-WW Stránky výrobcu

Pocketbook SurfPad4 M

Zabudnite na zasekané, ťažkopádne reagujúce tablety. Štýlový Pocketbook SurfPad 4M s extrémne vysokou výdržou disponuje výkonným procesorom, ktorý zaistí jeho svižný chod a rýchlu odozvu. Vďaka duálnej Wi-Fi sa pripojíte k internetu kedykoľvek a kdekoľvek a pomocou technológie Miracast si navyše môžete dovoliť bezdrôtový prenos aj toho najnáročnejšieho audio-vizuálneho obsahu.


Internet filmy aj hry - plynulo, bez zadrhávania

PocketBook SURFpad 4 M je ako stvorený pre prácu s multimédiami a prezeranie internetu. Displej s uhlopriečkou 7,85 palca, rozlíšením 2049 x 1536 px a pomerom strán 4: 3 skvele funguje ako pri surfovaní na internete, ako aj počas sledovania HD videí. Milovníkov filmov poteší stereo reproduktory na prednom paneli pozdĺž oboch strán displeja. S nimi bude každý filmový zážitok ešte nezapomenutelnější.

Grafický štvorjadrový procesor ocenia priaznivci najnovších PC hier. S PocketBook nemusíte mať strach, že sa vaša obľúbená hra uhryzne v tej najzaujímavejšie chvíľke.

Blesková odozva vďaka úspornému osmijádru

Energeticky úsporný osemjadrový procesor s taktom 1,7 GHz a 2 GB RAM umožňujem svižný chod tabletu aj jeho bleskovú odozvu. Séria tabletov PocketBook SURFpad 4 funguje pod záštitou najnovšieho operačného systému Android 4.4 KitKat. Vnútorná pamäť o kapacite 16 GB je možné ďalej rozšíriť pomocou SDXC a SDHC kariet. Zabudnite na starosti s nedostatkom priestoru na disku!

Komunikácia podľa vlastného gusta

Tablety PocketBook SURFpad 4 disponujú duálne Wi-Fi, slotom na microsite kartu pre 3G pripojenie k internetu a bluetooth 4.0. Užívatelia môžu byť online kedykoľvek a kdekoľvek a komunikovať neobmedzene podľa vlastného gusta.

PocketBook SURFpad 4 podporuje technológiu Miracast. Tá zaručuje bezproblémový bezdrôtový prenos akéhokoľvek audio i video obsahu na iné zariadenia v priebehu niekoľkých okamihov.


Ďalšie jedinečné vlastnosti

  • Fotografie a video vo vysokom rozlíšení

Zadná kamera (8 MPix) s autofokusom umožňuje fotiť vo vysokom rozlíšení, zatiaľ čo predné (2 MPix) je ideálna na uskutočňovanie video hovorov.

  • Jednoduchá navigácia

GPS senzor mení tablet v plnohodnotného pomocníka k navigácii. Praktický 3G modem navyše pomôže zobraziť všetky dopravné zápchy.

  • Surfujte na vlnách FM aj bez internetu

Nalaďte si svoju obľúbenú rádiovú stanicu. So zabudovaným FM tunerom, na tieto účely nie je potrebný internet.

  • Batéria s vysokou kapacitou

PocketBook SURFpad 4 M je vybavený batériu s vysokou kapacitou 4000 mAh. To je viac než dostačujúca na to, aby ste nemuseli vstávať od najnapínavejšie chvíle vo filme, počítačovej hre, alebo prerušovať zaujímavú online diskusiu.

  • štýlový dizajn

Telo tabletu z vysoko kvalitnej eloxovanej zliatiny kovov a so svetlými soft-touch výplňami poteší priaznivcov nevšedne štýlového dizajnu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pocketbook SurfPad4 M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pocketbook SurfPad4 M . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pocket SurfPad4 M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pocket SurfPad4 M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zsebkönyv SurfPad4 M.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií