Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

POCO F4 GT

Zobraziť katalóg
POCO F4 GT
4,3 7 hodnotení
Mobilný telefón – 6.67" AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 8-jadrový, RAM 12GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.9)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.4)predný fotoaparát 20Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 120W, batéria 4700mAh, Android 12
Kód:  POCO104ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POCO F4 GT

Mobilný telefón POCO F4 GT Screen

POCO F4 GT je smartfón. Dokáže pomôcť, pokiaľ budete chcieť pohodlne surfovať po internete, natáčať aj fotografovať trojitým fotoaparátom, ale tiež hrať hry alebo využívať rôzne aplikácie. Operačná pamäť poteší veľkosťou 12 GB. Disponuje výkonom, ktorý je vhodný pre 3D hry či virtuálnu realitu. Smartphonu POCO F4 GT poskytuje potrebnú energiu batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4700 mAh. Nevyhnutnou súčasťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Môžete sa tešiť na obnovovaciu frekvenciu displeja 120 Hz. Už nebudete musieť čakať pri načítavaní internetových stránok, keďže tento model podporuje 5G.

Základné funkcie smartfónu POCO F4 GT

  • Chváli sa konfiguráciou dual SIM
  • RAM 12 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
  • Grafický akcelerátor Adreno 730
  • NFC čip na prenos dát aj platobné styky
  • Hlavný zadný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Na zadnej strane mobilného telefónu nájdete 3 fotoaparáty
  • 120 W rýchleho nabíjania
  • Inteligentná autorizácia prostredníctvom rozpoznania tváre
  • Mobilný telefón POCO má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón POCO F4 GT Zadná strana
Mobilný telefón POCO F4 GT Lifestyle

Displej a fotovýbava smartfónu POCO F4 GT

displej mobilného telefónu s výrezom v tvare kvapky dostal Full HD rozlíšenie. Je založený na technológii AMOLED s mimoriadne ostrými farbami a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, dostala sa na hodnotu 120 Hz. Výbavu na vyhotovovanie fotiek a videí zastupuje v mobile POCO F4 GT fotoaparát s trojicou šošoviek, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,9). Pre ľudí zapálených do selfies dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 20 Mpx. U tohto modelu sa môžete tešiť na jeden širokouhlý objektív.

Smartfón POCO F4 GT zaujme parádnou výbavou

Smartfón dovoľuje vložiť dvojicu SIM kariet. O zníženie mobilného telefónu rizika neoprávneného vniknutia do POCO F4 GT sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k okamžitému odomknutiu zariadenia bez toho, aby by bolo nutné zadať heslo, otvára efektívne rozpoznávanie tváre. Veľmi obľúbené je tiež moderné NFC rozhranie, vďaka ktorému sa urýchlia niektoré platby a finančné transakcie. Za zmienku stojí aj samozrejmá podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory dôležité pre funkčnosť všetkých aplikácií.

Mobilný telefón POCO F4 GT Zadná strana

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POCO F4 GT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POCO F4 GT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POCO F4 GT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POCO F4 GT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POCO F4 GT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií