Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Razer Goliathus Omega Speed

Zobraziť katalóg
Razer Goliathus Omega Speed
Podložka pod myš látkový povrch- černá
Kód:  MR060f Produktové číslo:  RZ02-00210300-R3M1
Razer Goliathus Omega Speed Predaj skončil

Razer Goliathus Omega Speed

Herné podložka vyvinutá poprednými svetovými hráčmi s dôrazom na rýchlosť sklzu, rýchlu akceleráciu a extrémna citlivosť.Zároveň s precíznym ovládaním poskytuje maximálne pohodlie.Na podložke sa podarilo dosiahnuť neuveriteľné kombinácie perfektného sklzu, skvelé odolnosti a optimálnej tvrdosti, čo sú vlastnosti vystavujúci túto podložku vhodnú pre akúkoľvek citlivosť ktoréhokoľvek typu myši.Prevedenie Omega je určené pre užívateľov preferujúci menšia veľkosť.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Čierna

Rozmery:
270 x 215 x 4 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Razer Goliathus Omega Speed
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Goliathus Omega Speed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Goliathus Omega Speed. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Goliathus Omega Speed. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Goliathus Omega Speed.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií