Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Podložky pod klávesnice a myši – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Rapture
(1)
Materiál
Guma
(1)
Polyester
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné podložky pod klávesnice a myši. Cenových hitov v kategórii podložky pod klávesnice a myši máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší podložky pod klávesnice a myši? Potom sa pozrite do kategórie lacné podložky pod klávesnice a myši.
1 položka
4,8 513×
Rapture RESPAWN 3 XL ružová
Podložka pod myš – a klávesnicu – veľkosť 3XL, opletené okraje, protišmyková spodná vrstva, materiál textil (polyester) a guma, rozmery 1200 × 600 × 4 mm
Kúpiť s kódom DNIALZA20 24,72 €
Super cena
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: RPTMP003c
článokČo znamená DPI pri myšiach? Zaujímali ste sa niekedy, čo znamená hodnota DPI, keď si vyberáte novú myš? Mnoho používateľov nad tým mávne rukou, ale najmä hráči by mali byť rozhodne pozorní a pozrieť sa na náš článok.
Pravidelné čistenie klávesnice patrí medzi základné činnosti pri snahe o udržanie čistého pracovného prostredia. Tým môžete predísť šíreniu vírusov a nečistôt. Ako a čím klávesnicu správne vyčistiť?
Spoločnosť Adata už je dlhú dobu výrobcom kvalitného vybavenia pre všetkých náruživých hráčov počítačových hier. Teraz rozšírila sortiment o nové produkty. Vyberajte z nových herných headsetov, odolných klávesníc či podložiek pod myš.
Najlepšie lacné klávesnice na písanie Chcete si zaobstarať novú klávesnicu na písanie, ale neviete, či vám bude vyhovovať? Nevadí, pripravili sme pre vás porovnanie klávesníc, na ktorých sa najlepšie píše. Pozitívne je už to, že stoja len niekoľko eur.
Herná klávesnica Logitech G413 Carbon skvele poslúži ako pri hraní, tak i pri práci, pretože kvalitné mechanické spínače zaisťujú rýchlu odozvu aj pohodlné písanie. Je pomerne kompaktný a svojim minimalistickým dizajnom na seba negatívne neupozorní ani v kancelárskom...
Logitech si pripravil nový kúsok predovšetkým pre grafikov a dizajnérov. Logitech Craft chce ponúknuť v ovládaní počítača nový rozmer. Darí sa to klávesnici a zachováva si zároveň kvalitu, ktorá jej pomôže zaujať aj širšiu cieľovú skupinu? Dočítate sa v našej recenzii.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií