Polar H10

Zobraziť katalóg
Polar H10
Hrudný pás konektivita pomocou ANT+ a Bluetooth
Kód:  WEAbd58nad Produktové číslo:  WEAbd58nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar H10

Keď ide o presnosť a konektivitu, hrudný pás na meranie tepovej frekvencie Polar H10 je tá správna voľba. Umožní vám monitorovať vašu srdcovú činnosť a zdieľať tieto údaje s ďalším tréningovým vybavením. Vďaka novému algoritmu je meranie tepu presnejšie ako kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti hrudného pásu Polar H10

  • Vodoodolný hrudný pás pre presné meranie tepovej frekvencie
  • Vnútorná pamäť na 1 tréningovú jednotku
  • Aktualizovateľný softvér
  • Napájanie jednou batériou CR 2025
  • Výdrž batérie až 400 hodín
  • Polar H10 je kompatibilný s väčšinou zariadení s Bluetooth a OS Android alebo iOS
  • Prenos dát cez Bluetooth alebo analógové 5 kHz vysielanie

Hrudný pás, ktorý skvele drží

Polar H10 prichádza s popruhom Polar Pro vyrobeným z mäkkej tkaniny. Na ňom sú rozmiestnené elektródy s vylepšenou citlivosťou, takže meranie tepovej frekvencie je presné a nedochádza k výpadkom či rušeniu. Materiál je príjemný na nosenie a nešmýka, pretože ho silikónové bodky a prepracovaná pracka pevne držia na jednom mieste. Celé zariadenie je vodoodolné, z jeho výhod môžete ťažiť aj pri plávaní alebo športu v mokrom prostredí.

Aplikácia zadarmo pomôže s tréningom

Ak svoj hrudný pás Polar H10 zoznámite s Polar Beat, bezplatnou fitnes a tréningovou aplikáciou, budete mať presné informácie o svojej tepovej frekvencii priamo na displeji telefónu. Neradi cvičíte s telefónom v ruke? Hrudný pás H10 má vstavanú pamäť, takže je možné do aplikácie Polar Beat dáta importovať, až skončíte. Stačí nastaviť aplikáciu na začiatku tréningu a nechať ju bežať.

Skvelá kompatibilita

Hrudný pás Polar je kompatibilný so všetkými zariadeniami s Bluetooth 4.0 a OS Android 4.3 a novšími, s telefónmi iPhone 4S a novšími. Ďalej je kompatibilný so všetkými športtestermi, náramkami a hodinkami Polar, ktoré sú vybavené technológiou Bluetooth.

Rozmery senzora:
34 × 65 × 10 mm

Hmotnosť senzora:
21 g

Hmotnosť pásu:
39 g

Prevádzková teplota:
od -10 °C to do +50 °C

Veľkosti:
XS-S a M-XXL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polar H10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar H10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar H10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar H10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar H10.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií