AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Polar Vantage V2 zelené

Zobraziť katalóg
Polar Vantage V2 zelené
4,7 3 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM) meranie tepovej frekvencie hrudným pásom (súčasťou balenia) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, kompatibilné s iOS a Android, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: koža, materiál puzdra: hliník
Variant
Kód:  PolVanV2z Produktové číslo:  90083653

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar Vantage V2 zelené

Polar Vantage V2 zelené sú smart hodinky vhodné pre všetkých, ktorých baví elektronika, šport a majú štýl. Pri výrobe remienka bol použitý materiál koža. Ciferník chráni gorilla glass sklo. Obrazovka s uhlopriečkou 1,2 " vám ukáže rôzne informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni a kalendár, doplnia vychytávky ako krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, prevýšenie a podpora aplikácie strava. Pri ich nosení na vás bude čakať hmotnosť 52 g. Pred ich kúpou by ste si mali uvedomiť to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 14,5 cm a väčší ako 21,5 cm. V balení smart watch Polar nájdete dobíjací kábel.

Hlavné vychytávky smart hodiniek Polar Vantage V2 zelené

  • Smart watch Polar plne spolupracujú s iOS aj Androidom
  • Odolnosť voči vode 100 m (10 ATM)
  • Kombinované zobrazenie času
  • Radosť vám urobia staré dobré hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni a kalendár
  • Neoceniteľnou funkciou je prijímanie notifikácií z telefónu
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Polar: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, prevýšenie a podpora aplikácie Strava
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • V tomto prípade je farba remienka zelená

Smart hodinky Polar Vantage V2 zelené vás nenechajú v štichu

Smart hodinky Polar Vantage V2 zelené sú plne kompatibilné s operačným systémom iOS a Android zásluhou Bluetooth a USB. Monitoring spánku vás upozorní na dĺžku REM fázy a poradí, ako si viac odpočinúť, aby ste mali cez deň viac energie. Výdrž batérie by mala vydržať 50 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú v strede dňa. Na ich ovládanie možno využiť jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie hodiniek smart Polar je angličtina, čeština, nemčina a francúzština.

Smart hodinky vás namotivujú k obrovským výkonom

Hodinky smart Polar Vantage V2 zelené presne namerajú údaje vašich športových aktivít; náhodne menujme beh, chôdza, cyklistika, outdoor, fitness, turistika, plávanie, joga, lyžovanie, veslovanie, golf, tenis, bedminton, triatlon a lezenie. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na presné určenie tepovej zóny a teda efektívnejšie dosiahnutie vašich cieľov. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) budete schopní smart hodinky využívať aj pri potápaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Krokomer nonstop sleduje váš pohyb štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Pri behaní je potom nenahraditeľné meranie rýchlosti a tempa vašej aktivity.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Dychové cvičenia, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
50 h (2,08 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jdou airpods pro spárvat s hodinkami garmin věku 2, garmin fénix 6 a polar vantage v2

čau jsou hodinky polar vantage v2 na golf

Zdravim, kdy budu moct koupit na Alze hodinky Polar Pacer Pro?

Dobrý den, co by ste mi doporučovali buď Polar Vantage V2 anebo Garmin Fénix 6 ?

Dobrý den, jde s Hodinkami Polar Vantage V2 volat ???

Dobrý den, jak mám postupovat v případě, že mám zájem v ČR o zakoupení nebo objednání nějaké podporované/autorizované/oficiální distribuce Polar Vantage V2 ve velikosti S (tak, jak je možné naklikat například v Rakousku Odkaz do neznáma , Polsku Odkaz do neznáma nebo ve Velké Británii Odkaz do neznáma Čekám vrácení přeplatku na dani v dubnu 2021 v rámci daňového přiznání a rád bych si udělal radost objednáním vhodné velikosti pro mou menší ruku, ale zatím jsem na nic nepřišel než na objednání ze zahraničí. :) Děkuji za pochopení i za radu.

Diskusia a poradňa k Polar Vantage V2 zelené
Príslušenstvo pre Polar Vantage V2 zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar Vantage V2 zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar Vantage V2 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar Vantage V2 grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar Vantage V2 zöld.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií