AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Polaroid 2v1 - LensPen + Čistiaci balónik

Zobraziť katalóg
Polaroid 2v1 - LensPen + Čistiaci balónik
Čistiaca sada
Kód:  PLR030a5 Produktové číslo:  PLCBLPEN Stránky výrobcu
Polaroid 2v1 - LensPen + Čistiaci balónik Predaj skončil

Polaroid 2v1 - LensPen + Čistiaci balónik

Šikovná konštrukcia kombinuje oprašovací balónik a čistiace pero. Spoločne udržia citlivé optické povrchy šošoviek v skvelej kondícii, aby vaše fotografie vyzerali čo najlepšie a ich obraz bol perfektný. Balónik vysiela silný, usmernený prúd vzduchu, ktorý vyfúkne nazbierané nečistoty a prach bez drhnutia o povrch. Potom prichádza na rad vláknitý materiál pre jemné naleštenie. Vyniká v odstraňovaní odtlačkov prstov, prachu, škvŕn a ďalších známok znečistenia. Hodí sa aj na čistenie hľadáčikov a obrazoviek.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická konštrukcia 2 v 1
  • Jednoducho ovládateľný balónik
  • Silný prúd vzduchu
  • 13mm čistiace pero

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid 2v1 - LensPen + Čistící balónek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid 2in1 Reinigungsset - LensPen + Reinigungsballon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid 2in1 Reinigungsset - LensPen + Reinigungsballon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polaroid 2 az 1-ben lencsetisztító.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií