Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polaroid Cube+ čierna

Zobraziť katalóg
Polaroid Cube+ čierna
Digitálna kamera - CMOS 8 Mpx, 1440/30p, max. uhol záberu 124°, širokouhlý objektív, microSDXC do 128 GB, micro USB, vodoodolná až 10 m, WiFi, vstavaná nabíjacia batéria, výdrž batérie až 107 min
Kód:  PLR001a1 Produktové číslo:  POLCPBK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polaroid Cube+ čierna

Polaroid Cube+ miniatúrna outdoorová kamera vzbudzuje rozruch už svojím vyhotovením v tvare kocky. Väčšina z vás určite pozná základnú verziu tejto kamerky s označením Cube, ktorú má nový model Cube+ nahradiť. Oproti predchodcovi disponuje Cube+ niekoľkými novinkami, predovšetkým prítomnosťou bezdrôtovej technológie WiFi, vďaka ktorej môžete kamerku prepojiť s vaším mobilným telefónom a pozrieť sa na náhľady snímok, pretože Cube+ nedisponuje vlastným displejom, alebo ju môžete bezdrôtovo ovládať. Teraz je tiež k dispozícii vo viacerých farebných variantoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Záznam HD videa (1440p)
  • Fotografie v rozlíšení 8 Mpx
  • Uhol záberu 124°
  • Odolná voči poveternostným vplyvom a striekajúcej vode
  • LED indikátor
  • Mikrofón
  • Slot na pamäťové karty (až 128 GB)
  • Micro USB výstup na nabíjanie a prenos dát

Malé rozmery a skvelá výdrž batérie

Na tele s rozmermi 35 × 35 × 35 mm nájdete okrem objektívu s uhlom záberu až 124° aj jedno tlačidlo. Pod povrchom sa skrýva magnet, vďaka ktorému možno kameru prichytiť ku kovovému podkladu. Polaroid Cube+ dokáže natáčať videá vo Full HD rozlíšení a fotiť statické snímky. Kamerka odolá pádom aj striekajúcej vode. S vodotesným puzdrom (nutné samostatne dokúpiť) možno kameru potopiť do hĺbky až 10 metrov.

Integrovaná batéria ponúka kapacitu až na 107 minút záznamu. Nechýba ani slot na microSD karty s veľkosťou až 128 GB. Do svojho mobilného telefónu si tiež môžete stiahnuť aplikáciu, ktorá umožňuje rýchlejšie a jednoduchšie natáčanie videí a robenie snímok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy budete mít kameru opět skladem? Děkuji

Dobrý den, píšete že kamera (baterie) zvládne až 107minut záznamu. Při nejvyšším možném rozlišení a snímkové frekvenci je to jak velký objem dat = budu potřebovat kartu SDHC/SDXC kartu 32/64 nebo 128GB? Děkuji

Diskusia a poradňa k Polaroid Cube+ čierna
Príslušenstvo pre Polaroid Cube+ čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Cube+ černá . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Cube + Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Cube + Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polaroid Cube + fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií