Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polaroid POP Instant Digital žltý

Zobraziť katalóg
Polaroid POP Instant Digital žltý
5 1 hodnotení
Instantný fotoaparát – 20Mpx CMOS, 3.97"dotykový LCD, Bluetooth, Full HD video, samospúšť, microSDXC až 128GB, micro USB, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  PLR007a5 Produktové číslo:  POLPOP1Y

Polaroid POP Instant Digital žltý

Zvučná značka Polaroid predstavuje moderne spracovaný digitálny fotoaparát na zhotovovanie rýchlych „instantných” fotografií. Vďaka snímaču s vysokým rozlíšením môžete robiť nielen perfektné fotky, ale aj točiť videá vo Full HD rozlíšení. Ako prvý prístroj svojej kategórie ponúka stabilizáciu obrazu a tiež je vybavený Bluetooth alebo slotom pre veľkokapacitné pamäťové karty. Zaujme určite aj časovač na „selfíčka” a jeho maximálne kompaktná veľkosť. Dostupný je navyše v niekoľkých farebných vyhotoveniach.

Čím žltý Polaroid POP Instant Digital vyniká?

  • Rýchlou tlačou „instantných” fotiek
  • Optickou stabilizáciou
  • Kompaktnými rozmermi
  • Slotom pre pamäťovú kartu
  • Dotykovým displejom
  • Nahrávaním Full HD videa
Polaroid POP Instant Digital žltý 20 Mpx CMOS, 3.97“
Polaroid POP Instant Digital žltý 20 Mpx CMOS, 3.97“

Fotky šikovne a ihneď

So žltým fotoaparátom Polaroid POP Instant Digital máte fotky hotové v priebehu chvíľky. Skôr než ich vyvoláte, máte vďaka prehľadnému dotykovému displeju možnosť všetko skontrolovať, čo šetrí vaše vrecko. Foťák produkuje fotky vo formáte 3 × 4". Vyvolanie je natoľko jednoduché, že ho zvládne aj dieťa. V priebehu chvíle máte k dispozícii jedinečnú momentku, ktorú môžete napríklad ihneď darovať kamarátom.

Žltý Polaroid POP Instant Digital kreativite medze nekladie

Fotoaparát ľahko prepojíte s vaším telefónom alebo tabletom. Je kompatibilný so systémami Android aj iOS. Pomocou bezplatnej aplikácie Polaroid Print App pre obe platformy môžete navyše fotky z vášho mobilného zariadenia nielen tlačiť, ale napríklad ich aj vybaviť kreatívnymi filtrami, samolepkami, nápismi a ďalšími efektmi.

Polaroid POP Instant Digital žltý 20 Mpx CMOS, 3.97“
Polaroid POP Instant Digital žltý 20 Mpx CMOS, 3.97“

Rozpohybujte svoje zážitky

Žltý Polaroid POP Instant Digital s fotkami a širokou možnosťou ich úprav nekončí. Nahrávajte s ním aj videá v perfektnom Full HD rozlíšení. Tie sa ukladajú na pamäťovú kartu s kapacitou až 128 GB.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12 cm Hotovo!
Výška
14,7 cm Hotovo!
Hĺbka
3,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
417 g Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
20 Mpx Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3,97" (10,08 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Dotykový Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Manuál Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pořízené fotografie nejsou ostré ani při použití 20Mp fotoaparátu. Bohužel po přenosu do mobilu je kvalita snimku stejná. Očekávali jsme kvalitní přístroj s perfektnimi fotografiemi. V případě, že je chyba v nastavení, žádám o radu. Prosím o vyjádřeni ke kvalitě fotografií. Dekuji.

Je možné použít papíry 2x3?

Diskusia a poradňa k Polaroid POP Instant Digital žltý
Príslušenstvo pre Polaroid POP Instant Digital žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid POP Instant Digital žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid POP Instant Digital Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid POP Instant Digital Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polaroid POP Instant Digital sárga.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií