Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Polk Audio Surroundbar 6500 IHT

Zobraziť katalóg
Polk Audio Surroundbar 6500 IHT
SoundBar 35 "s bezdrôtovým subwooferom, dekoderem Dolby Digital a Bluetooth, Dynamic Balance, 40Hz-20000Hz, optický kábel
Kód:  POL03c Produktové číslo:  Surroundbar 6500 IHT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polk Audio Surroundbar 6500 IHT

Elegantne štíhla reprosústava Surroundbar 6500 IHT od spoločnosti Polk Audio predstavuje pokročilý systém reprodukcia priestorového zvuku pomocou jedinej reprosústavy. Využíva k tomu vlastnú technológiu SDA od Polk Audio. Sledovanie filmov, športových zápasov alebo koncertov sa pre vás stane ešte väčším zážitkom.

Systém je vybavenýbezdrôtovým subwooferom, Technológií Bluetooth pre pripojenie mobilných zariadení a dekodérom Dolby Digital. Inštalácia je veľmi jednoduchá - okrem dvoch napájacích káblov a optického kábla signálu nebudete potrebovať nič ďalšieho.

Parametre a špecifikácie:


Výkon sústavy:
280 W

Reproduktory (Bar):
4 x 2 "Fullrange Dynamic Balance

Frekvenčný rozsah:
40 Hz - 20 kHz


Vstupy:
1x optický
2x 3,5 mm Jack
Bluetooth s Apt-X

Rozmery (bar) V x Š x H:
9,5 x 88,9 x 5,7 cm

Rozmery (sub) V x Š x H:
27,9 x 26 x 30,4 cm

Príslušenstvo:
Diaľkový ovládač
Optický kábel
Kábel Jack/Jack (3,5 mm)
Redukcia Jack (3,5 mm)/RCA (cinch)

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polk Audio Surroundbar 6500 IHT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polk Audio Surroundbar 6500 IHT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polk Audio SurroundBar 6500 IHT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polk Audio SurroundBar 6500 IHT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polk Audio Surroundbar 6500 IHT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií