AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Polti MOPPY BLACK

Zobraziť katalóg
Polti MOPPY BLACK
Parný mop – čistí a dezinfikuje pomocou nahriatej utierky, nepoužíva chemické detergenty, elektrostatické návleky na zachytenie prachu, okamžite suchá podlaha bez šmúh, pripravený počas 10 sekúnd, kapacita nádoby 0.7l, neobmedzená pracovná doba, bezdrôtový mop z eloxovaného hliníka s teleskopickým nadstavcom, široká čistiaca plocha: 39×9cm doska, 25× príslušenstvo: 5× utierky z mikrovlákien možné prať v práčke+20× elektrostatické návleky na zachytenie prachu
Kód:  POLMO444 Produktové číslo:  PTEU0283 Stránky výrobcu

Polti MOPPY BLACK


Jednoduché čistenie, účinná dezinfekcia. Bez námahy aj bez použitia chémie

S parným mopom Polti Moppy Black ide upratovanie skvele od ruky. Pomocou ultraľahkého mopu vyčistíte a vydezinfikujete všetky povrchy v domácnosti. Stačí ho priložiť k báze, ktorá účinne zbaví mop všetkých nečistôt a baktérií. Váš domov bude žiariť čistotou a choroboplodné zárodky nebudú mať žiadnu šancu prežiť. A to všetko bez použitia detergentov či chemických čistiacich látok. Polti Moppy je navyše veľmi ľahký a kompaktný. Upratovanie s ním je teda rýchle a efektívne. Navyše je vhodný na všetky typy podláh.


Polti Moppy Black
 

Podlaha a steny bez šmúh

Utierky mopu Polti Moppy Black sú vyrobené z mikrovlákna. Ľahko tak zachytia všetku špinu a nečistoty a zanechávajú podlahu nielen čistú, ale aj suchú. Zbavte sa nepekných šmúh a mokrých škvŕn s absorpčnými utierkami. Súčasťou balenia sú aj elektrostatické návleky, ktoré stačí navliecť cez utierky z mikrovlákna a potom už sa len ľahko zbaviť prachu, vlasov aj chlpov.

Jednoduché použitie parného mopu

Práca s parným mopom je navyše vysoko komfortná. Už sa nemusíte skláňať a máčať si ruky pri výmene návleku. Jednoducho zošliapnite štítok a návlek sa sám uvoľní. Rovnako ľahko nasadíte návlek náhradný, iba nadeň umiestnite mop a stlačte, sám sa prichytí. Jednoducho, efektívne a bez práce.

 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača
Parný Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Parný Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné vysávače
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polti MOPPY BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POLTI MOPPY BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti MOPPY BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti MOPPY BLACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti MOPPY BLACK gőzölős felmosó - fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií