Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Polti návleky PAEU0319

Zobraziť katalóg
Polti návleky PAEU0319
Náhradný mop – 2 ks návlekov na rôzne typy podláh a 1 ks froté návleku na čalúnenie, matrace, gauče, pre parný prístroj Lecoaspira
Kód:  POLPR021 Produktové číslo:  PAEU0319

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polti návleky PAEU0319 Predaj skončil

Polti návleky PAEU0319

Sada 3 kusov náhradných Polti návlekov je určená pre parné mopy Lecoaspira. Sada obsahuje univerzálny návlek na PVC a dlažbu, návlek na drevené podlahy a froté návlek na čistenie čalúneného nábytku a interiérov áut. Sada náhradných návlekov Polti PAEU0319 vám pomôže udržať vašu domácnosť hygienicky čistú. Vďaka variabilite zvládnete kompletné upratovanie domácnosti. Náhradné návleky Polti PAEU0319 sú prateľné v práčke. Čistenie parou pomôže udržať vašu domácnosť hygienicky čistú. Náhradné návleky absorbujú parou rozpustenú špinu a zanechávajú čisté povrchy. Vďaka použitému materiálu dokážu návleky stierať aj nerovné povrchy.

Kľúčové vlastnosti sady náhradných návlekov PAEU0319 pre parné mopy Polti Lecoaspira

  • Sada 3 náhradných návlekov Polti pre parné mopy Lecoaspira
  • Sada obsahuje univerzálny návlek na PVC a dlažbu, návlek na drevené podlahy a froté návlek na čistenie čalúneného nábytku a interiérov automobilov
  • Návleky ľahko pripevníte na nadstavec parného mopu Lecoaspira
  • Použitý textilný materiál účinne zachytáva nečistoty rozpustenou parou
  • Čistenie parou pomáha udržiavať váš domov hygienicky čistý
  • Návleky Polti PAEU0319 možno prať v práčke

Froté návlek Polti na čistenie čalúnenia

Náhradný froté Polti návlek je určený pre parné mopy Lecoaspira. Tento jemný bavlnený návlek je vhodný na čistenie čalúneného nábytku. Vďaka všitým gumičkám sa pohodlne nasadí na parný nadstavec. Froté materiál efektívne zachytáva špinu rozpustenou parou. Návlek Polti vám pomôže vyčistiť matrace, sedacie súpravy, kreslá, vankúše, čalúnenie stoličiek, interiéry áut. Je prateľný v práčke pri 30 °C. Náhradný froté návlek odstraňuje v kombinácii s parou škvrny z povrchov aj nepríjemný zápach. Likviduje roztoče a alergény vnútri textilných materiálov.

Náhradný návlek Polti na citlivé podlahy

Náhradný návlek Polti pre citlivé podlahy pomôže zotrieť nečistoty z drevených, laminátových a terakotových podláh. Je kompatibilný s vysávačmi Lecoaspira. Maximálna savosť mikrovlákna zaisťuje dokonalé zotretie. Mikrovlákno v kombinácii s parným čistením dokonale nasiakne rozpustenú špinu. Polyesterové vložky znižujú trenie a umožňujú tak ľahké kĺzanie po povrchu. Návlek je prateľný v práčke na 60 °C a ľahko sa na mop upína

Náhradný návlek z mikrovlákna pre dlažby a PVC

Náhradný návlek Polti je určený na upratovanie dláždených a PVC podláh. Je kompatibilný s vysávačmi Lecoaspira. Maximálna savosť mikrovlákna zaisťuje dokonalé zotretie. Mikrovlákno v kombinácii s parným čistením dokonale nasiakne rozpustenú špinu. Polyesterové červené časti znižujú trenie a umožňujú tak ľahké kĺzanie po povrchu. Je prateľný v práčke na 40 °C a ľahko sa na mop upína.


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polti návleky PAEU0319 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti návleky PAEU0319. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti felmosó PAEU0319.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií