Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo

Zobraziť katalóg
Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo
4,5 2 hodnotení
Viacúčelový vysávač 2200W, 2 programy, max. Tlak pary 4.5bar, stály výstup pary 85g / min, 3 stupne nastavenia pary, program pre drevené a laminátové podlahy, nádoba na vodu 0.8l
Kód:  PLT1081a Produktové číslo:  PBEU0080
Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo Predaj skončil

Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo

Unico, najnovšie unikátny vysávače značky Polti spájajú výhody parného čističa a vákuového vysávača. Vyskúšajte unikátneho pomocníka pre upratovanie vo vašej domácnosti. Nechajte sa prekvapiť silou 4,5 baru, ktorú vysávač čistí povrchy. Vďaka veľkému tlaku pary, čistí skutočne do hĺbky. Už ste unavení neustálym menením kief vysávača? S tým je vďaka firme Polti koniec, oddnes stačí už len jeden kefu. A vôbec nezáleží, či čistíte parou, vysávate, alebo vysúšate povrchy. Vďaka piatim stupňov filtrácie zachytí aj tie najnižšie čiastočky.

0%

    Vysavač Polti

    univerzálny pomocník

    Unico, najnovšie unikátny vysávače značky Polti spájajú výhody parného čističa a vákuového vysávača. Vyskúšajte unikátneho pomocníka pre upratovanie vo vašej domácnosti. Nechajte sa prekvapiť silou 4,5 baru, ktorú vysávač čistí povrchy. Vďaka veľkému tlaku pary, čistí skutočne do hĺbky


    Přednastanevé programy

    Vysávače Unico od spoločnosti Polti obsahuje dva prednastavené programy. Vďaka nim vysávač e perfektne vyčistí ako koberce, tak podlahy a to vrátane kompletného príslušenstva, ako je odstránenie zvieracích chlpov, alebo ľudských vlasov z vašej domácnosti.

    Vysavač Polti

    Vysavač Polti

    perfektné multibrush

    Už ste unavení neustálym menením kief vysávača? S tým je vďaka firme Polti koniec, oddnes stačí už len jeden kefu. A vôbec nezáleží, či čistíte parou, vysávate, alebo vysúšate povrchy. Vďaka piatim stupňov filtrácie zachytí aj tie najnižšie čiastočky.

    Parametre a špecifikácia

    Kefy
    Rotačná Hotovo!
    Typ filtra
    HEPA filter Hotovo!
    Šírka
    26 cm Hotovo!
    Výška
    51 cm Hotovo!

    Výbava a príslušenstvo

    Kefy
    Rotačná Hotovo!

    Filtre

    Typ filtra
    HEPA filter Hotovo!

    Rozmery a hmotnosť

    Šírka
    26 cm Hotovo!
    Výška
    51 cm Hotovo!
    Hĺbka
    45 cm Hotovo!
    Hmotnosť
    10,5 kg Hotovo!

    Farba

    Farba
    Biela Hotovo!
    Viac parametrov

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti Unico MCV50 Allergie Multifloor Turbo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti Unico MCV50 Allergie Multifloor Turbo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo.
    P-DC1-WEB17
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií