AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Polti VAPORETTO SV205

Zobraziť katalóg
Polti VAPORETTO SV205
3,3 3 hodnotení
Parný mop určený na umývanie podláh, vhodný na tvrdé podlahy, koberce a čistenie okien, objem zásobníka na vodu 0.32 l, hmotnosť: 1.65kg, indikátor pripravenosti pary
Kód:  POLPV224 Produktové číslo:  PTEU0252

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polti VAPORETTO SV205

Vyčistiť všetky druhy povrchov v domácnosti jedným prístrojom, a navyše bez použitia chemických prostriedkov je prianím mnohých z nás. Parný mop Polti VAPORETTO SV205 vám umožní dokonale vyčistiť všetky typy tvrdých podláh a podlahových krytín. Súčasťou mopu je integrovaný ručný parný čistič, pomocou ktorého ľahko vyčistíte celý rad ďalších povrchov vašej domácnosti. Prírodná sila pary dokáže zlikvidovať až 99,9 % vírusov, baktérií, roztočov a ďalších nežiaducich, zdraviu škodlivých zárodkov. Na parnom mope VAPORETTO SV205 oceníte jeho jednoduché ovládanie, rýchle uvedenie do prevádzky a bohaté príslušenstvo, pomocou ktorého s prehľadom vyčistíte aj horšie dostupné miesta na sporáku, kúpeľňových batériách, radiátoroch či dlaždicových obkladoch.


Kľúčové vlastnosti parného mopu Polti VAPORETTO SV205

  • Polti VAPORETTO SV205 je parný mop s integrovaným ručným čističom
  • Praktický parný mop určený na čistenie všetkých typov podláh a podlahových krytín
  • Ručný parný čistič na dokonalé vyčistenie ostatných mäkkých a tvrdých povrchov
  • Rýchle uvedenie prístroja do prevádzky len za 30 sekúnd
  • Parný mop so zásobníkom na vodu s objemom 0,32 l
  • Príkon spotrebiča je 1 300 W
  • Možnosť plynulej regulácie intenzity vodnej pary pomocou otočného voliča
  • Priebežné doplňovanie vody do zásobníka na nepretržitú prevádzku parného mopu Polti

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Ekologicky čistá domácnosť

Parný mop Polti VAPORETTO SV205 je ideálny na čistenie drevených a laminátových podláh, dlažby či mramoru. Všetky tieto možnosti v kombinácii s výhodou využitia pary ponúkajú hygienicky čisté prostredie.

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Parný mop Polti VAPORETTO SV205 neutralizuje mikroorganizmy

Čistý domov je základom každej domácnosti. Parný mop Polti VAPORETTO SV205 neutralizuje mikroorganizmy, ktoré bývajú častou príčinou rôznych chorôb a alergických reakcií. Horúca para zbaví vašu domácnosť alergénov a baktérií.

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Mop Polti VAPORETTO SV205 s nadstavcom na koberce

Špeciálny nadstavec na koberce umožňuje ľahké posúvanie mopu VAPORETTO SV205 po kobercovej ploche, oživovať vlákna a odstraňovať nečistoty. S parným mopom vyčistíte domácnosť bez pomoci dráždivých chemických prostriedkov, preto ho ocenia najmä rodiny s deťmi či domácimi miláčikmi.

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Odstráni aj hlboko usadené nečistoty

Špeciálne kefky ručného parného mopu Polti VAPORETTO SV205 vám dovolia efektívne vyčistiť hlboko usadené nečistoty, škvrny a vodný kameň.

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Neobmedzené čistenie s parným mopom Polti VAPORETTO SV205

Vodu do nádržky môžete dopĺňať kedykoľvek, vďaka čomu si zaistíte neobmedzené upratovanie. Parný mop Polti VAPORETTO SV205 je navyše vybavený aj špeciálnym lievikom, ktorý vám uľahčuje nalievanie.

Parný mop Polti VAPORETTO SV205

Jednoduché ovládanie mopu Polti VAPORETTO SV205 pomocou otočného kolieska

Na ručnom čističi parného mopu Polti VAPORETTO SV205 nájdete praktické otočné koliesko. Veľmi jednoducho si tak nastavíte požadované množstvo pary podľa daného druhu povrchu.


Príslušenstvo k parnému mopu Polti VAPORETTO SV205


Špeciálny rámik na koberec sa efektívne prichytí k parnému mopu Polti VAPORETTO SV205 tak, aby ste sa mohli voľne pohybovať po kobercoch a rohožiach. Veľmi jednoducho ho tiež odstránite. 


Na odstránenie mastnoty a čistenie okien vám príde vhod stierka na čistenie okien, zrkadiel a povrchov skiel.


Parná tryska mopu Polti VAPORETTO SV205 má špeciálny kužeľ, ktorý koncentruje prúd pary tak, aby zabezpečil efektívnejšie a presnejšie čistenie.


Na hlboké čistenie škár medzi dlaždicami a upratovanie ťažko prístupných miest, slúži praktický nadstavec na hlboké čistenie.


Parný mop Polti VAPORETTO SV205 má k dispozícii tiež okrúhlu kefku s nylonovými vláknami, ktoré odstránia všetky nečistoty z povrchu.


Ručný parný mop Polti VAPORETTO SV205 si spoľahlivo poradí aj so špinavým či zašlým čalúnením. S nadstavcom na to určeným vrátite pohovkám, kreslám, vankúšom, matracom či sedačkám v aute svieži vzhľad, a navyše budú dokonale čisté.


Súčasťou parného mopu Polti VAPORETTO je tiež bavlnený návlek, ktorý je vďaka svojmu mäkkému materiálu určený predovšetkým na čistenie čalúnenia. Veľmi efektívne pozbiera špinu a v kombinácii s parou zaistí perfektné výsledky.


Pohodlné a perfektné umývanie podlahy zaistí špeciálny návlek na podlahu. Para uvoľní nečistoty, ktoré sa následne zachytia na návlek. Podlaha tak bude krásne a hygienicky čistá. Návlek skvele drží na mope Polti VAPORETTO SV205 vďaka uťahovacej šnúrke.


V príslušenstve parného mopu Polti VAPORETTO SV205 nájdete tiež nádobu na vodu pomocou ktorej bude naplnenie úplná hračka!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Umývanie podláh Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Koberce, Čistenie okien Hotovo!
Objem zásobníka na vodu
0,32 l Hotovo!
Funkcie
Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Koberce, Čistenie okien Hotovo!

Vlastnosti

Objem zásobníka na vodu
0,32 l Hotovo!
Funkcie
Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Hmotnosť
1,65 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chci se zeptat zda to odsává i tu párů kdyz se stín dají čistit i okna nebo to kape na zem dekuji

Jaký čistící prostředek je třeba a zda se dají dokoupit nahrání potahy čili mopy? Dnes jsem si u vás objednala polti vaporetto sv205. Děkuji

Dobrý den Prosím o info, zda se do tohoto typu parního mopu dá použít deodorant Frescovapor. Děkuji

Diskusia a poradňa k Polti VAPORETTO SV205
Príslušenstvo pre Polti VAPORETTO SV205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti VAPORETTO SV205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti VAPORETTO SV205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti VAPORETTO SV205. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti VAPORETTO SV205.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií