Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

PopSockets DC COMICS Superman Icon

Zobraziť katalóg
PopSockets DC COMICS Superman Icon
Držiak – univerzálny
Kód:  POPSO131 Produktové číslo:  101578

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PopSockets DC COMICS Superman Icon Predaj skončil

PopSockets DC COMICS Superman Icon

PopSocket je šikovná vychytávka v podobe univerzálneho držiaka, ktorá v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka šikovnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. Jednoducho ho prilepíte na zadný kryt vášho zariadenia a razom poslúži ako praktický držiak pri fotení, sledovaní videí alebo pri čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť hneď dva naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo alebo napríklad chladničku.  


Originálny a praktický

Dajte používaniu mobilného telefónu nový rozmer so štýlovým držiakom a stojanom v jednom. Tablet, telefón alebo čítačku kníh jednoducho vylepšíte a už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť ku klasickému držaniu. Vďaka mnohým štýlom týchto výnimočných úchytov môžete prebudiť aj svoju zberateľskú vášeň. Nechajte sa zlákať originálnou cestou ako ukázať svetu svoj štýl.

Superman Icon

Skvelý motív a veľmi vydarený originálny dizajn sa bude na vašom telefóne výborne vynímať.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PopSockets DC COMICS Superman Icon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PopSockets DC COMICS Superman Icon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PopSockets DC COMICS Superman Icon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PopSockets DC COMICS Superman Icon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PopSockets DC COMICS Superman Icon.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií