PET PET

PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, čierne

Zobraziť katalóg
PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, čierne
Nabíjacie úložisko – napájacia skrinka s funkciou dobíjania, kolieskami na transport a bezpečnostným zámkom, až na 40 zariadení, uzamykateľné dvere, výstup DC 5V/2.1A na port, maximálna veľkosť tabletu (zariadenia) 21.9×2.65×2cm
Kód:  PTD006x48 Produktové číslo:  901951
PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, čierne Predaj skončil

PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, čierne

So skriňou PORT CONNECT CHARGING CABINET môžete nabíjať až 40 zariadení naraz bez rizika prepätia a s možnosťou zabezpečenia pomocou zámku. Skriňa disponuje indikátorom stavu nabíjania, UV lampou a ventilátorom chladenia, ktorý vás nebude rušiť hlukom. Kolieska pre transport umožnia ľahký prenos skrine a vďaka brzdám zaistíte kolieska na mieste, aby sa skriňa samovoľne nepohybovala. Možnosťou upevnenia je aj držiak na stenu. Stojan PORT CHARGING CABINET je ideálny pre tablety a ďalšie zariadenia s rozmermi maximálne 21 × 29 cm. Ku každému zariadeniu sa ľahko dostanete vďaka posuvným policiam.

Kľúčové vlastnosti stojana PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS

  • Stojan PORT CONNECT umožní nabíjať až 40 zariadení zároveň
  • Je ideálny pre tablety a ďalšie podobné zariadenia
  • Posuvné police umožňujú ľahký prístup
  • Stojan ponúka inteligentné nabíjanie 2,1 A
  • Hmotnosť stojana dosahuje 54 kilogramov
  • Kolieska zaisťujú jednoduchý prenos nabíjacieho stojana PORT CONNECT
  • Oko na dverách slúži na zabezpečenie stojana zámkom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PORT CONNECT CHARGING CABINET 40 UNITS, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií