Rapture AD homeoffice

PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré

Zobraziť katalóg
PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré
4,6 39 hodnotení
Puzdro na notebook do veľkosti 14", rozmery 36.5×3.2×27 cm
Kód:  PTD015a5 Produktové číslo:  140707

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré

Spojenie elegancie a spoľahlivosti predstavuje toto puzdro PORT DESIGNS MILANO 13/14" v modrej farbe, do ktorého sa zmestia všetky notebooky i tablety s uhlopriečkou až 14". Vnútro puzdra tvorí veľmi jemná fleecová podšívka, ktorá sa stará o maximálne pohodlie akejkoľvek prenášanej elektroniky. K uschovaniu potrebného príslušenstva či mobilného telefónu slúži veľké vrecko na prednej strane s kovovým logom PORT DESIGNS. Hlavnou prednosťou je však semišové spracovanie kože, ktoré z vonku pokrýva celé puzdro. Svojim štýlovým zhotovením a krásnym vzhľadom tak prináša užívateľovi ten pravý pocit prepychu.

Kľúčové vlastnosti puzdra PORT DESIGNS MILANO

  • Puzdro pre notebooky a tablety s uhlopriečkou až 14"
  • Vyrobené z kvalitného semišu
  • Hebká fleecová podšívka
  • Elegantné modré prevedenie
  • Predné vrecko na príslušenstvo
  • Kovové logo výrobcu
  • Nízka hmotnosť

Spoľahlivé zázemie

Port Designs s vlastným dizajnérskym štúdiom v Paríži patrí medzi profesionálne značky, ktoré sa špecializujú na bezpečné prenášanie notebookov a tabletov. Ich široká ponuka tak obsahuje len prepracované obaly a brašne, ktoré bez problémov ochránia vami prenášanú techniku. A práve toto puzdro PORT DESIGNS MILANO je tým správnym príkladom ich vysokej kvality. 

Hmotnosť:
286 g

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Koža Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Šírka
36,5 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!

Materiál

Materiál
Koža Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
27 cm Hotovo!
Šírka
36,5 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Koža Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
14" Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi můžete přibližně říct, kdy bude pouzdro opět skladem? Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Dobrý den, lze použít toto pouzdro pro Acer Swift 3? Děkuji.

dobrý deň, chcel by som sa opýtať či obal je vhodný pre ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ070T Gold Metal 15.6" ďakujem

Dobrý den, zakoupil jsem velikost 11”-12” a na MacBook Air 2017 byl malý. Tak jsem zkusil 13”-14” a je velký.

Zdravím. Je toto púzdro vhodné pre ASUS zenbook 14"? kedže je to 14" v 13" tele. Nebude mi tam lietať? chcem to mať napevno.

Dobrý den, vejde se do něj Acerswift 5? Děkuji Bartoňová

Dobry den, pise sa tu ze je to obal pre 13/14 palcove notebooky ale niektori hovoria, ze je to velke pre 13 palcove notebooky, preto sa chcem spytat ako je to s macbookom air, je to ovela vacsia alebo je to tak akurat taska pre ten macbook? Oplati sa radsej kupit 11/12 tasku pre macbook air? Dakujem za odpoved

Dobrý den je to to pouzdro vhodné i pro tento notebook HP 14-bp002nc Snow White.Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je toto pouzdro kompatibilní s notebookem Acer swift 3 sparkly silver? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, chcem sa spytat puzdro je vhodne aj pre Lenovo Yoga 510 - 14” v zmysle či tam dokazem ulozit aj adapter na nabijanie, neviem totizto aky je velky dany adapter. Planujem kupu toho ultrabooku rovno aj s brasnou ak by bola tato vhodna. Pripadne mi doporucte nieco na tento styl aby tam vosiel aj adapter pripadne mys, dakujem

Diskusia a poradňa k PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré
Príslušenstvo pre PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche PORT DESIGNS MILANO 13/14 Zoll blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche PORT DESIGNS MILANO 13/14 Zoll blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Port Designs Milano 13/14" Laptop Tok - Kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií