Vyhraj lístky na EURO 2024

MALOPERRO Eva Punk´it

Zobraziť katalóg
MALOPERRO Eva Punk´it
Puzdro na fotoaparát modré (blue), polyester/nylon
Kód:  MP114c2 Produktové číslo:  87840

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MALOPERRO Eva Punk´it Predaj skončil

MALOPERRO Eva Punk´it

Kvalitní modré pouzro na digitálny fotoaparát, mobilný telefón, PDA alebo MP3 prehrávač.Puzdro je laděno do tmavých odtieňov čiernej a modrej farby so zaujímavými designovými prvky na prednej strane.Vhodné tak bude najmä pre mladšie užívateľa.Využitie ale nájde u všetkých potenciálnych užívateľov, ktorí hľadajú praktický doplnok pre každodenné využitie.Vnútro puzdra tvorí jedna väčšia vrecko.Púzdro je možné nosiť na opasku alebo na šnúrke zavesené napr.na krku alebo na zápästí.

Farba:
tmavo modrá a čierna

Vonkajší rozmer:
11 x 7,5 x 3 cm

Materiál:
Polyester
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MALOPERRO Eva Punk´it. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MALOPERRO Eva Punk´it. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MALOPERRO Eva Punk´it. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MALOPERRO Eva Punk´it.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií