MS hokej AD elektro

Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017

Zobraziť katalóg
Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017
5 1 hodnotení
Ochranný kryt – štýlový a dobre priliehajúci, veľmi kvalitný kryt vyrobený v Japonsku z ultra tenkého polykarbonátu, všetky tlačidlá sú ľahko prístupné, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  PWSa01 Produktové číslo:  PDK-71

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017 Predaj skončil

Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017

Power Support Air Jacket Clear je originálny ochranný kryt pre Apple iPad (2017). Ide o štýlový, tenký, dokonale priliehajúci a veľmi kvalitný kryt, ktorý bol vyrobený v Japonsku. Pre výrobu bol použitý odolný polykarbonát a jeho hrúbka dosahuje len 1,2 mm – nijako teda nenavyšuje rozmery iPadu. Vďaka tomu ochráni vaše zariadenie pred nárazmi, poškriabaním a ďalším poškodením pri každodennom používaní. Samozrejmosťou je 100 % dostupnosť všetkých tlačidiel a možnosť nabíjania či synchronizácie, aj keď je iPad v kryte. Súčasťou balenia je aj AFP Crystal Film, teda vysoko kvalitná fólia, ktorá ochráni displej prístroja pred poškriabaním. Fólia je navyše vybavená špeciálnou povrchovou úpravou, na ktorej nezostávajú odtlačky prstov a nezachytáva nečistoty a prach. Iste oceníte, že kryt je kompatibilný s krytom Smart Cover (predáva sa samostatne).

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Power Support Air Jacket Clear

  • Transparentné vyhotovenie
  • Určené pre iPad (2017)
  • Hrúbka len 1,2 mm
  • Vyrobené z polykarbonátu
  • Plný prístup k tlačidlám aj konektorom
  • V balení: kryt, AFP fólia na displej a čistiaci obrúsok

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polykarbonát Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polykarbonát Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Power Support Air Jacket Clear iPad 9.7" 2017.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií