Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13"

Zobraziť katalóg
Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13"
Puzdro na notebook – účelové a dobre priliehajúce, veľmi kvalitný kryt vyrobený v Japonsku z ultra tenkého polykarbonátu, samouzdravovací náter - menšie škrabance automaticky zmiznú, chráni všetky strany zariadenia
Kód:  PWSb06 Produktové číslo:  PMC-63 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13" Predaj skončil

Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13"

Power Support Air Jacket Smoke je originálny ochranný kryt pre Apple Macbook Air 13". Ide o štýlový, tenký, dokonale priliehajúci a veľmi kvalitný kryt, ktorý bol vyrobený v Japonsku. Na výrobu bol použitý odolný polykarbonát, ktorý ochráni vaše zariadenie pred nárazmi, poškriabaním a ďalším poškodením pri každodennom používaní. Samozrejmosťou je 100 % dostupnosť všetkých tlačidiel a možnosť nabíjania či synchronizácie. Ochranný kryt disponuje samouzdravovacím náterom, vďaka ktorému menšie škrabance zmiznú, váš kryt bude teda vyzerať vždy ako nový.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Power Support Air Jacket Smoke

  • Štýlový dizajn krytu
  • Pre Apple Macbook Air 13"
  • Samouzdravovací náter odstráni menšie škrabance
  • Na výrobu bol použitý odolný materiál
  • Chráni všetky strany zariadenia

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polykarbonát Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Materiál

Materiál
Polykarbonát Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Power Support Air Jacket Smoke Macbook Air 13". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacke Rauch Macbook Air 13 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacke Rauch Macbook Air 13 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tápellátás Air Jacket Smoke Macbook Air 13 ".
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií