AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

PowerCube Extended červená – schuko

Zobraziť katalóg
PowerCube Extended červená – schuko
Zásuvka – 5 zásuviek, detský zámok, kábel 1.5m, montážny dok
Kód:  NZE401c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Extended červená – schuko Predaj skončil

PowerCube Extended červená – schuko

Štýlový a funkčný rozvádzač PowerCube Extended

PowerCube Extended je jedinečné riešenie pre neprehľadné predlžovacie káble. Vďaka atraktívnemu dizajnu a modernému dizajnu kriviek bude rozdeľovač ozdobou vašej domácnosti, alebo kancelárie. Moderné farebné vyhotovenie je vhodné do každého interiéru. PowerCube Extended ponúka päť zásuviek (250 V~, 16 A, 3 680 W), 1,5 m predlžovací kábel, dokovaciu stanicu, detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa navzájom neblokujú ani nerušia. Kombinácia s ostatnými verziami PowerCube je možná bez problémov.

Zásuvku PowerCube môžete pripojiť kamkoľvek

PowerCube Extended vyniká 1,5-metrovým káblom, vďaka čomu privediete energiu k vašim zariadeniam aj v horšie dostupných miestach. Ľahko s ňou dosiahnete na stôl, pod stôl, na stenu – skrátka všade tam, kde ju bude treba. Rozšírená verzia sa dodáva s dokovacou stanicou na jednoduché pripojenie. Ak je potrebné dokovaciu stanicu premiestniť, jednoducho odlepte ľahko odnímateľnú lepiacu pásku a dokovaciu stanicu upravte.

Jednoducho dostupné zásuvky

PowerCube Extended poskytne prakticky distribuované zásuvky, vďaka čomu je ich možné bez problémov používať súčasne. Zariadenia k nej pripojené sa navzájom nerušia. K nepríjemnostiam nedochádza ani pri pripojení napájacích vedení s neobvyklými rozmermi v podobe sieťových adaptérov, alebo nabíjačiek batérií.

PowerCube Extended zaujme svojím dizajnom

Nie nadarmo získala zásuvka PowerCube Extended rad dizajnových ocenení, medzi ktorými vyniká Red Dot Design Award. Do zásuvky PowerCube bez problémov pripojíte až päť elektrických zariadení. Výhodou je možnosť kombinácie s ďalšími produktmi PowerCube.

Skvelá rozšíriteľnosť

PowerCube si môžete zakúpiť v rôznych variantoch aj farbách. Široké možnosti rozšírenia, obzvlášť s ďalšími produktmi PowerCube, vám umožnia prispôsobiť si variant, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Môžete si teda vybrať, koľko elektrických zásuviek a portov USB potrebujete na napájanie elektrických zariadení.

Zásuvka PowerCube Extended spĺňa prísne kritériá

Produkty PowerCube prešli dôkladným testovaním a získali certifikácie na základe prísnych kritérií. PowerCube Extended je uzemnená a obsahuje detskú poistku. Zásuvka PowerCube vyniká svojou odolnosťou vďaka použitiu kvalitného a odolného plastu ABS.

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Farba
Biela, Červená Hotovo!
Maximálne prúdové zaťaženie
16 A Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela, Červená Hotovo!

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie
16 A Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PowerCube Extended červená – schuko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended červená - schuko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Extended Rot - Schukoadapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Extended Rot - Schukoadapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Extended piros - Schuko.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií