Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PowerCube Extended + Switch

Zobraziť katalóg
PowerCube Extended + Switch
4,8 9 hodnotení
Zásuvka – 4 zásuvky, on/off funkcia, detská poistka, 1.5m kábel, montážny dock
Kód:  NZE301b92 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Extended + Switch

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Extended + switch. PowerCube Extended + switch je jedinečné riešenie neprehľadných predlžovacích káblov, pomocou jediného On/Off tlačidla na PowerCube Extended + switch pripojíte alebo odpojíte od zdroja elektrickej energie všetky vaše zariadenia. Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Extended + switch ponúka 4 zásuvky (250 V ~, 16 A, 3 680 W), 1.5 m predlžovací kábel, montážny dok, detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú
a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube Extended + Switch jedinečná? 

• DOSTUPNOSŤ:


Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako pri bežných predlžovacích kábloch či rozbočkách. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

• KAPACITA:


Pohodlne zapojíte súčasne až 4 elektrické zariadenia. Verziu Extended + switch môžete využiť samostatne priamo do zásuvky, prípadne ju kombinovať s ostatnými PowerCube verziami.


VŠETKO JEDNÝM STLAČENÍM:


Dizajnový rozbočovač PowerCube prichádza s novinkou PowerCube Extended + switch.
Hlavným znakom produktovej rady "SWITCH" je veľké zelené tlačidlo, pomocou ktorého možno ovládať všetky funkcie. Jedným tlačidlom pripojíte/odpojíte PowerCube Extended + switch od zdroja elektrickej energie.


• LED INDIKÁTOR:

Vďaka integrovanému LED indikátoru jednoducho zistíte či sú vaše zariadenia pripojené alebo odpojené. 


• Umiestnený kdekoľvek:


PowerCube Extended + switch, ako už názov napovedá, disponuje predlžovacím káblom
s dĺžkou 1,5 m.

Na stôl, pod stôl, na stenu... jednoducho kdekoľvek majte zásuvku vždy na dosah. Verzia Extended + switch obsahuje v balení montážny dok pre ľahké umiestnenie. Ak budete potrebovať zmeniť miesto uchytenia, jednoducho odlepte ľahko odnímateľnou pásku a dok umiestnite inde. 


BEZPEČNOSŤ:


Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Počet zásuviek
4 ks Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Počet zásuviek
4 ks Hotovo!
Farba
Biela, Sivá, Zelená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se chová power cube po vypadnutí napájení? Pamatuje si poslední stav?

Aký je rozdiel medzi týmto zariadením s označením "switch" a zariadením PowerCube Original Remote (Kód: NZE301b7)? Na pohľad aj podľa popisu ide o rovnaké zariadenia.

Diskusia a poradňa k PowerCube Extended + Switch
Príslušenstvo pre PowerCube Extended + Switch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended + Switch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Extended + Switch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Extended + Switch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Extended + Switch.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií