PET AP+ plus nový vizuál

PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá

Zobraziť katalóg
PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá
5 6 hodnotení
Zásuvka – 5 zásuviek, detská poistka, možnosť pripojenia IEC kábla, 4× Travel Plugs (typy B, E, F, G, I)
Kód:  NZE301e3 Stránky výrobcu
PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá Predaj skončil

PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá

Cesta okolo sveta sa môže začať! Tento jedinečný cestovný adaptér využijete na cestách aj doma! Efektívne poňatie cestovného adaptéra a rozbočovače v jednom – to je PowerCube ReWirable + Travel Plugs!

PowerCube Rewirable + Travel Plugs ponúka 5 zásuviek (250 V ~, 10 A, 2 500 W), 4 výmenné koncovky do celého sveta, vymeniteľnú prúdovú poistku, detskú poistku, uzemnenie a kompatibilitu s IEC káblami. Prítomná je aj jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube ReWirable jedinečná? 

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú, ako je tomu u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 5 elektrických zariadení súčasne. Verzia ReWirable sa zapája priamo do zásuvky doma alebo v zahraničí, prípadne ju môžete kombinovať s predĺženými ,,Extended" verziami.


Výmenné koncovky

Bezproblémové cestovanie. Balenie obsahuje 4 výmenné koncovky, ktoré využijete po celom svete. Pred odchodom vyberiete koncovku danej krajiny a jednoducho ju pripevníte k PowerCube. Vaša elektronika tak bude kedykoľvek a kdekoľvek ihneď pripravená na použitie alebo dobíjanie.


Univerzálna zásuvka

PowerCube ,,ReWirable" prichádza s celosvetovo rozšírenou IEC koncovkou. Zapojením kábla, napr. od starého počítača alebo tlačiarne, vytvoríte predlžovací prívod. Veľkou výhodou je skutočnosť, že si sami vyberiete dĺžku a farbu kábla.


Dizajn

Produktu PowerCube nechýba elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot dizajn Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete, koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
5 × Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
5 × Hotovo!
2. Female konektor – Typ
IEC C13 Hotovo!
2. Female konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne napätie
250 V Hotovo!
Maximálny prúd
16 A Hotovo!
Počet zásuviek
5 ks Hotovo!
Farba
Biela, Sivá Hotovo!

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie
16 A Hotovo!

Do zásuviek

Typ zásuvky
B, F, G, I Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Turecko , Ukrajina Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Rewirable + Travel Plugs šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Rewirable + Travel Plugs šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Rewirable + Travel Plugs šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Rewirable + Travel Plugs szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií