AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Zobraziť katalóg
PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel
4,9 18 hodnotení
Zásuvka – 4 zásuvky, 2× USB 5V celkom 2.1A na nabíjanie mobilných zariadení, IEC kábel 1m, 4× Travel Plugs (typy B, E, F, G, I)
Kód:  NZE301f3 Produktové číslo:  8718444083450 Stránky výrobcu
PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel Predaj skončil

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Cesta okolo sveta sa môže začať! Jedinečný cestovný adaptér, ktorý využijete na cestách aj doma! Efektívne poňatie cestovného adaptéra a rozbočovača s 2 USB portami v jednom. To je PowerCube ReWirableUSB + Travel Plugs!

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs ponúka 4 zásuvky (250 V~, 6 A, 1 500 W), 2 USB porty (2,1 A, 2× 5 V), 3 výmenné koncovky + európsky IEC kábel, vymeniteľnú prúdovú poistku, detskú poistku, uzemnenie a kompatibilitu s IEC káble. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube ReWirable jedinečná? 

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako je tomu u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 4 elektrické zariadenia súčasne a vďaka 2 USB portom môžete dobíjať vaše mobilné zariadenia. Verzia ReWirable USB sa zapája priamo do zásuvky doma alebo v zahraničí, prípadne ju môžete kombinovať s predĺženými ,,Extended" verziami.


Výmenné koncovky

Bezproblémové cestovanie. Balenie obsahuje 3 výmenné koncovky + IEC kábel s európskou koncovkou, ktoré využijete po celom svete. Pred odchodom vyberiete koncovku danej krajiny a jednoducho ju pripevníte k PowerCube. Vaša elektronika tak bude kedykoľvek a kdekoľvek ihneď pripravená na použitie alebo dobíjanie.


Univerzálna zásuvka

PowerCube ,,ReWirable" prichádza s celosvetovo rozšírenou IEC koncovkou. Neoddeliteľnou súčasťou je aj 10 A výmenná poistka.


Dizajn

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. K tým najvýznamnejším radíme Red Dot dizajn Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
2 × Hotovo!
2. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
2. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne napätie
250 V Hotovo!
Maximálny prúd
6 A Hotovo!
Počet zásuviek
4 ks Hotovo!
Farba
Biela, Fialová Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Výkon a prúd

Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10,5 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,1 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Fialová Hotovo!

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie
6 A Hotovo!

Do zásuviek

Typ zásuvky
B, F, G, I Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Turecko , Ukrajina Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze přidělat na zeď? Děkuji.

Dobrý den,mohu tento výrobek použít v Kanadě? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o přesnou specifikaci jaké travel plugs jsou v balení? (pro které země?), popis je zavádějící. Děkuji

dobry den, jsou u tohoto vyrobku: a) 4x travel plugs (vcetne EU plug) + EU snura nebo b) 3x travel plugs + EU snura diky moc za odpoved

Diskusia a poradňa k PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel
Príslušenstvo pre PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kabel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube wiederanschließbar Stecker USB + Travel + IEC-Kabel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube wiederanschließbar Stecker USB + Travel + IEC-Kabel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií