AD homeoffice PET

Poynting X-pol. 5dB, všesmerová

Zobraziť katalóg
Poynting X-pol. 5dB, všesmerová
1,0 1 hodnotení
Anténa 690-2700 MHz, zisk 2-5dB, 2m dvojitý kábel s TS9 konektormi, ideálny pre LTE / 3G modemy
Kód:  KN060d Produktové číslo:  XPOL-A0010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Poynting X-pol. 5dB, všesmerová

Všesmerová anténa Poynting XPOL-A0010 s dvoma internými anténami disponujúci opačnú polarizáciou. Je vynikajúcim riešením pre použitie na jednom mieste alebo na zabezpečenie pripojenie na cestách. Oceníte ju najmä v miestach, kde je menej kvalitný príjem alebo žiadny. Zaisťuje 2G, 3G alebo 4G / LTE pripojenie a rýchlu prenosovú rýchlosť pre váš mobilný širokopásmový modem alebo router. Anténa sa stane obľúbeným spoločníkom cestovateľov, ktorí musia byť neustále online!

Použite zabudovaný stojanček pre umiestnenie antény na stole, pripevnite ju na okno alebo zaveste na monitor svojho notebooku. Ak teda klesá alebo sa úplne stráca mobilné pripojenie napr. Vo vašom smartphonu, táto anténa bude elegantným a rýchlym riešením ako stratený signál získať späť a naplno využiť jeho prednosti. Anténu ľahko uložíte a prenesiete spoločne s laptopom v jednej taške. Samozrejmosťou je okamžité sprevádzkovanie a ľahké zapojenie.

Anténa pokrýva pásma 690 - 960, 1710 - 2170 MHz a poskytuje zisk 2 - 5 dB. Disponuje dvoma konektormi TS9. Maximálnej kvality signálu je dosiahnuté vďaka minimalizácii potenciálnych prechodov a nie sú tak použité pripojovacie konektory, ale káble sú napojené priamo.

Hlavné prednosti:

  • Kvalitné prevedenie s vysokou životnosťou a odolnosťou
  • Garantovaný zisk v celom frekvenčnom rozsahu - jedná sa o reálny meraný zisk
  • Využitie nízkoútlumového kábla
  • Priame pripojenie do antény bez konektorov

Parametre a špecifikácie:

Frekvencia:
690-960 MHz
1710-2700 MHz

Zisk:
2 - 5 dB

Polarizácia:
45 °

Rozmery:
150 x 150 x 15 mm

Hmotnosť:
0,18 kg

Možnosť montáže:
Okno, Laptop, stôl

Konektor:
2x TS9

Farba:
Čierna

Krytie:
IP 65

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Půjde mi připojit tato anténa k modemu Huawei B310? Pro pořádek, tato anténa má koncovku TS9 a na modemu je koncovka SMA. Popřípadě mohli by jste mi doporučit redukci? Předem Děkuji.

Diskusia a poradňa k Poynting X-pol. 5dB, všesmerová
Príslušenstvo pre Poynting X-pol. 5dB, všesmerová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Poynting X-pol. 5dB, všesměrová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 5 db, Kugel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 5 db, Kugel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Poynting X-pol. 5 db, irányítatlan.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií