PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom

Zobraziť katalóg
PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom
4,7 3 hodnotení
Switch – z 5× HDMI na 1× HDMI, diaľkové ovládanie, podpora HDMI 2.0, max. rozlíšenie 4K/60Hz
Kód:  WD943f02 Produktové číslo:  khswit51e

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom Predaj skončil

PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom

Prepínač známy ako switch je funkčný sieťový komponent, ktorý prepája jednotlivé zariadenia a iné prvky siete. Rozmery prepínača sú × ×.

Významné prednosti switcha PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom

  • Prepínač čiže switch na zapojenie koncových zariadení a ďalších uzlov

Parametre a špecifikácia

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
HDMI 2.0 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
6 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Kovové telo Hotovo!
Maximálne napätie
5 V Hotovo!
Počet zásuviek
6 ks Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Charakteristika

Počet výstupov
1 Hotovo!

Vyhotovenie

Vyhotovenie
S vypínačom, Vypínač pre každú zásuvku Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HDMI rozbočovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , pôjde mi obraz súčasne na viacerých obrazovkách alebo jednotlivo podľa zvoleného výstupu ?Pripadne poraďte alt. jeden signál rozdeliť súčasne na štyri televízory , ďakujem

Máte v nabídce něco s podporou HDMI 2.1? Potřebuji přepínat mezi Xbox Series X a PS5 a pokud hra podporuje 4k@120Hz (i když jich asi moc nebude), tak aby to na 120Hz fungovalo. Děkuji.

Mám 4 PC, mezi kterými přepínám obraz. Přepínač fungoval. Nyní jsem počítače přestěhoval na nové místo a přepínač sice ukazuje, že je přepnutý na dané PC, ale monitor hlásí, že není žádný signál. Pokud kabel z monitoru, či z libovolného PC zapojím přímo, tak obraz funguje. Nesvítí kontrolka "output" a nevím, co mám udělat, aby se rozsvítila a přepínač opět normálně fungoval. Přepínač jsem připojil v okamžiku, kdy byly všechny PC i monitor vypnutý. Používám rozlišení max 1920x1080@60Hz. Při tomto rozlišení mě přepínaní bez problémů fungovalo.

Dobrý den, zajímalo by mne, zda jde přepínat zapnutá zařízení a zda dochází k nějaké časové prodlevě. Jde mi o přepínání mezi dvěma kamerami při živém streamu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den chtel bych se zeptat jestli se dá na produktu cez počítač rozšírit 3 monitory

Dobrý den, chtel bych se zeptat jaky dálkový ovladač je dodávány k produktu. Pracuje rádiové nebo infra? Další otázka potřeboval bych 1 hdmi výstup zobrazit na 2 monitorech. Vzdy pouze 1 . Ne současně. 1hdmi tv, 2 hdmi projektor , ten se spina na základě vstupu signálu. To znamená, zr pokud bude zaple na zařízení výstup na monitor. Projektor se nesmí sednout. . Děkuji za odpoved

Diskusia a poradňa k PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom
Príslušenstvo pre PremiumCord HDMI switch 5:1 s diaľkovým ovládačom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord HDMI switch 5:1 s dálkovým ovladačem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord HDMI Switch 5:1 mit Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord HDMI Switch 5:1 mit Fernbedienung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord HDMI adapter 5:1 távirányítóval.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií