AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m

Zobraziť katalóg
PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m
4,7 498 hodnotení
Dátový kábel predlžovací, dĺžka 1 m, male konektory: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1), female konektory: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1), rovné zakončenie
Kód:  FV200b1 Produktové číslo:  ku3paa1bk
PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m Predaj skončil

PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m

Prvotriedny predlžovací USB kábel nového štandardu USB 3.0 dovoľujúci prepojenie zariadení rýchlosťou až 5 Gbps. Kábel je samozrejme tienený a s pevne zalievanými konektormi. Je vybavený konektormi USB A (M) a zdierkou USB A (F) pre pripojenie pevných diskov, fotoaparátov, MP3 prehrávačov, PDA a ďalších vybraných zariadení, ktoré podporujú toto rozhranie k počítaču. Kábel je dodávaný v čiernej farbe a je dlhý 1 meter.

Parametre a špecifikácie:

Prenosová rýchlosť:
Až 5 Gbps

Konektory:
USB A (M) <-> USB A (F)

Dĺžka:
1m

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci tento kabel připojit k TV a z flashky sledovat filmy či fotky. Jelikož mi již jeden takovýto kabel nefungoval (v ceně cca 80,- rád bych se ujistil, že je v tomto již odzkoušený. díky Honza

Dobrý deň, kúpil som predlžovací kábel AKASA USB 3.0 1,5 m dlhý. Mám dva externé HD maxtor 3.0 2 TB a Intenso 3.0 1 TB. Maxtor počítač načíta a bez problémov pracuje. Disk Intenso po pripojení k počítaču na sekundu zapojí. ale v zápätí ho vypne a už nenačíta ani sa s ním už nedá pracovať. S káblom USB 2.0 disk pracuje bez problémov ale samozrejme oveľa pomalšie. Kde je chyba, že jeden HD načíta a druhý nie. Ďakujem za odpoveď prípadne za radu.

Dobrý den, je v něčem tento kabel jedinečný? Pokud ne, proč jinde stojí o polovinu méně? Děkuji, Jenda

Dobrý den, můžu tímto kabelem propojit počítač a notebook - a přehrát tak data z jednoho do druhého? Případně jakým kabelem lze toto udělat? Díky

Dobry den potrebuji prodlozit usb k sluchatkum https://www.alza.cz/razer-kraken-usb-d2139900.htm a chci se zeptat jestli usb prodlouzim timhle kabelem, jestli mi bude normalne funguvat mikrofon a sluchatka, dekuji a odpoved.

Diskusia a poradňa k PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m
Príslušenstvo pre PremiumCord USB 3.0 predlžovací AA čierny 1m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord USB 3.0 prodlužovací A-A černý 1m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.0 Verlängerung 85 cm AA Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.0 Verlängerung 85 cm AA Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord USB 3.0 hosszabbító A-A fekete 1m.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií