Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PremiumCord USB 3.1 2× USB3.0 + PD charge s hliníkovým strieborným puzdrom

Zobraziť katalóg
PremiumCord USB 3.1 2× USB3.0 + PD charge s hliníkovým strieborným puzdrom
USB hub – na pripojenie k USB3.1 (konektor typ-C) dve USB 3.0 periférie ako klávesnica, myš, SSD, flash disk, rýchlosť prenosu až 5Gbps
Kód:  FV200z3b Produktové číslo:  ku31hub05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PremiumCord USB 3.1 2× USB3.0 + PD charge s hliníkovým strieborným puzdrom Predaj skončil

PremiumCord USB 3.1 2× USB3.0 + PD charge s hliníkovým strieborným puzdrom

USB Hub PremiumCord obsahuje 2 USB 3.0 porty a konektor pre USB-C 3.1, ktorý slúži na rýchle nabitie pomocou PD charge. Stačí ho zapojiť k vášmu počítaču, ani nepotrebuje inštaláciu ovládačov. Behom pár chvíľ sa pripojíte do počítača rýchlosťou až 5 Gbps a získate navyše 2 rýchle porty USB 3.0, kam zapojíte používané periférie. Tým sa ponúka ako cenovo dostupné riešenie dokovania pre notebook alebo tablet. Vďaka kompaktnej veľkosti sa však uplatní aj ako cestovné príslušenstvo, kedy zastúpi hneď 2 zariadenia. Tento USB Hub prichádza s káblom dlhým 25 cm.

Kľúčové vlastnosti USB Hub PremiumCord

  • Pripojenie k počítaču na prvý pokus (USB 3.1 type C)
  • Hub PremiumCord nevyžaduje inštaláciu ovládačov
  • Rýchle nabitie pomocou technológie PD charge
  • 2 porty USB 3.0 pre pripojenie ďalších zariadení (SSD, flashdisk, myš...)
  • Tento USB Hub má rýchlosť až 5 Gbps
  • Dĺžka kábla 25 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PremiumCord USB 3.1 2× USB3.0 + PD charge s hliníkovým strieborným puzdrom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord USB 3.1 2x USB3.0 + PD charge s hliníkovým stříbrným pouzdrem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 2x USB3.0 + PDL-Ladung mit silbernem Aluminiumgehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 2x USB3.0 + PDL-Ladung mit silbernem Aluminiumgehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord USB 3.1 2x USB3.0 + PD charge alumínium ezüst házzal.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií