Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Presonus Ceres C4.5 BT

Zobraziť katalóg
Presonus Ceres C4.5 BT
Reproduktory 25W RMS, 4,5 "bas. Reproduktor z kevlaru, prenos cez Bluetooth z mobilu či tabletu, Acoustic Tuning, výstup pre subwoofer + slúchadlá, zadný bassreflex pre zvýranění basov
Kód:  PSN001b1 Produktové číslo:  673454002755

Presonus Ceres C4.5 BT

Bezdrôtové reproduktory určené do nahrávacieho štúdia, prípadne do vašej domácnosti. Ideálne pre náročných zákazníkov, ktorí si chcú užiť vysoko kvalitnú hudobnú reprodukciu. Oproti klasickým štúdiovým reproduktorom predstavuje v prípade Presonus Ceres C4,5 najväčšiu výhodu práve bezdrôtový dizajn - Bluetooth. Jednoducho sa prestaňte obmedzovať prebytočnými káble. Vychutnajte si svoju obľúbenú nálož muziky priamo z vášho mobilného telefónu alebo tabletu. Všetko je úplne jednoduché. Doslova stačí vytiahnuť reproduktory z balenia a môžete začať počúvať.

Kľúčové vlastnosti

  • Dychberúce zvuková reprodukcia
  • Kompatibilný s celým radom ďalších zariadení
  • Bassreflex - výrazne zlepšuje kvalitu nízkofrekvenčných tónov
  • Elegantný dizajn
  • Praktické ovládacie prvky
  • Určené ako pre štúdiové, tak aj domáce využitie

To ste ešte nepočuli

Srdce každého reproduktora predstavuje zabudovaný 4,5 "kevlarový woofer a 22mm tweeter. Spoločne vytvára dokonalú hudobnú reprodukciu, ktorá by len ťažko hľadala obdobu. Krištáľovo čistá interpretácia aj toho nejnepatrnějšího zvuku vám doslova zoberie dych. Počujete presne to, čo tvorca piesne chcel, aby ste počuli. Samozrejme nechýba ani zabudované ovládacie prvky - zmena výšok, basov a hlasitosti, prostredníctvom ktorých si môžete vyladiť výstup podľa vašich konkrétnych predstáv.

Kompatibilný dravec

Ak by vám Presonus Ceres C4,5 nestačili, je možné set ďalej rozšíriť. Vďaka zabudovanému výstupu pre subwoofer a 3,5mm sluchátkovému výstupu pripojíte ďalšie dodatočné reproduktory. Navyše pokiaľ ide o vstup, máte na výber nielen z bezdrôtového Bluetooth pripojenia, ale aj z predného 3,5mm jacku či zadného RCA vstupu.

Doplňujúce informácie:

Každý reproduktor vo svojom vnútri skrýva:
Tweeter - 22mm silk-dome
Woofer - 4,5 "long-throw Kevlar
Bassreflex

Výstup:
Výstup pre subwoofer
3,5mm jack

Vstup:
RCA
3,5mm jack
Bluetooth

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Presonus Ceres C4.5 BT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Presonus Ceres C4.5 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Presonus Ceres C4.5 BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Presonus Ceres C4.5 BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Presonus Ceres C4.5 BT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií