Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio Graphene PD 10000 mAh

Zobraziť katalóg
Prestigio Graphene PD 10000 mAh
3,5 2 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 10000 mAh, USB-C, rýchle nabíjanie 18 W, QI bezdrôtové nabíjanie 10 W, 3 výstupy, displej
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PRES006a2 Produktové číslo:  PPB111G_SG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Graphene PD 10000 mAh

Vyspelá powerbanka Prestigio s vlastným grafénovým jadrom

Externý powerbank Prestigio Graphene PD s kapacitou 10 000 mAh prepája elegantný kovový dizajn s najmodernejšími technológiami. Ide o prvú power banku svojho druhu, ktorá využíva vlastné grafénové jadro, vďaka čomu nedochádza k prehrievaniu batérie ani počas rýchleho nabíjania. Zariadenie tak dosahuje až trojnásobnú životnosť v porovnaní s klasickými power bankami.

Kľúčové vlastnosti powerbanky Prestigio Graphene PD 10000 mAh

  • Kapacita power banky 10 000 mAh
  • 2× USB a 1× USB-C konektor
  • Podpora bezdrôtového nabíjania Qi (10 W)
  • 18 W rýchle nabíjanie mobilných zariadení
  • Grafénové jadro zaistí dlhú životnosť zariadenia
  • Štýlový dizajn z kovu a tvrdeného skla
  • Podsvietený LED displej
  • 60 W nabíjačka s USB-C konektorom
  • Kožené puzdro z pravej kože


Dobíjajte s Graphene až 3 mobilné zariadenia naraz

Powerbank Graphene PD s kapacitou 10 000 mAh umožní nabíjať až 3 zariadenia naraz. Je totiž vybavená jedným USB-C portom a dvoma portami USB 3.0. Ľahko tak dobijete váš mobilný telefón, inteligentné hodinky, slúchadlá, bluetooth reproduktory, notebook alebo môžete zdieľať zásobu energie s vašimi priateľmi či rodinou.

Prestigio Graphene PD 10000 mAh poskytuje rýchle 18 W nabíjanie

Nabíjajte svoje mobilné zariadenia rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. Power bank Prestigio Graphene PD 10000 mAh disponuje nabíjacím výkonom 18 W, takže kapacitu batérie doplníte behom okamihu. Samotnú powerbanku nabijete pomocou dodanej 60 W USB-C nabíjačky len za 50 minút, čo je 3,5× kratší čas v porovnaní s konkurenčnými výrobkami.

Prestigio s podporou bezdrôtového nabíjania

Moderná power banka Prestigio Graphene PD disponuje funkciou bezdrôtového nabíjania, ktoré je kompatibilné s ľubovoľným zariadením podporujúcim štandard Qi. Počas nabíjania sa už nemusíte obťažovať s káblami. Vaše mobilné zariadenie stačí položiť na prenosnú powerbanku Prestigio a behom okamihu je začaté jeho dobíjanie.

Prestigio Graphene PD 10000 mAh disponuje viacúrovňovým systémom zabezpečenia

Externá nabíjačka Prestigio Graphene PD je vybavená multifunkčným systémom bezpečného nabíjania, ktorý je plne kompatibilný so všetkými medzinárodnými štandardmi. Power bank počas procesu nabíjania chráni nielen seba, ale aj pripojené zariadenia, takže môžete mať úplnú istotu, že nedôjde k ich poškodeniu.

Prestigio Graphene PD zaujme prémiovým dizajnom

Externá prenosná batéria Prestigio Graphene PD na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom s kombináciou kovu a tvrdeného skla, ktorá dodáva power banke maximálnu odolnosť. Vo výbave nechýba ani integrovaný LED displej zobrazujúci informácie o aktuálnej úrovni nabitia a o zostávajúcej kapacite batérie.

Štýlové ochranné puzdro

Pre zaistenie maximálnej ochrany je externý powerbank Prestigio Graphene PD 10000 mAh dodávaný so štýlovým puzdrom z prírodnej kože.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!
Celkový počet výstupov
3 Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
18 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
10 W Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!
Celkový počet výstupov
3 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výkon drôtového nabíjania
18 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
10 W Hotovo!
Typ rýchlonabíjania
Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
USB-C Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
290 g Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,powerbanka se při nabíjení originálním nabíjecím adaptérem velice moc zahřívá.Po půl hodině nabíjení se už nedá ani držet v ruce.Je to normální nebo je to na reklamaci?

Dobrý den. Pokud položím nový telefon Samsung S 20 FE 5G, napíše mi to - nabíječka pro rychlé bezdrátové nabíjení není s tímto telefonem kompatibilní... nabíjení probíhá standardní rychlostí. Jaký model Samsungu podporuje tato powerbanka?Prosím o typ telefonu.Děkuji

Diskusia a poradňa k Prestigio Graphene PD 10000 mAh
Príslušenstvo pre Prestigio Graphene PD 10000 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Graphene PD 10000mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Graphene PD 10.000mAh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Graphene PD 10.000mAh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Graphene PD 10 000 mAh.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií