Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ

Zobraziť katalóg
PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, 5" TFT displej, 800x480dpi, české menu, přehrávač AVI, MP4, WMA, MP3, 3.5mm jack, Li-Ion 1800mAh, USB
Kód:  DX260b1 Produktové číslo:  PER3052W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ Predaj skončil

PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ

Multifunkčná elektronická čítačka kníh, do ktorej si môžete uschovať nielen kvantá elektronických knižných titulov, ale prakticky všetku multimediálnu zábavu. Je tak vynikajúcim riešenie pre každodenné cestovanie napr autobusom do školy, ktoré môžete využiť k začtení do vašej obľúbenej literatúry alebo k naštudovanie výučbových materiálov. Naopak pri ceste zo školy čítačku znova použijete pre spríjemnenie cesty počúvaním hudby či sledovaním videa. Vďaka Li-Pol batériu s dlhou životnosťou budete môcť tento cyklus opakovať niekoľko dní bez dobíjania.
Farebný 5palcový displej LCD TFT poskytne dostatok priestoru pre čítanie kníh a dokumentov vo formátoch TXT a PDF, ale aj pre prehliadanie JPEG a BMP fotografií. Nechýba podpora prehrávania hudobných súborov a to hneď v niekoľkých formátoch ako je MP3, WMA, WAV alebo bezstratový FLAC. Význačným rysom tohto modelu je podpora aj video súborov.Na čítačke si tak môžete prehrávať svoje obľúbené filmy alebo seriály v širokej škále podporovaných formáte vrátane populárneho AVI alebo modernejšieho MP4. Pre ukladanie uvedeného multimediálneho obsahu poslúži interná 2GB pamäť, ktorú si môžete ľahko rozšíriť až na 18 GB dokúpením pamäťovej karty SDHC. Softvérovo čítačku vybavil operačný systém Linux s menu kompletne v češtine. Rozhranie čítačky ponúkne 3,5 mm jack pre pripojenie dodávaných slúchadiel a mikro USB 2.0 konektor pre pripojenie k počítaču.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Veľkosť: 5 "
Typ: LCD TFT
Rozlíšenie: 480 x 800 px

Pamäť:
Interné 2 GB + slot na pamäťové karty SD/SDHC o max kapacite 16 GB

Podporované formáty:
TXT, PDF, HTML, epub, FB2 (text)
MP3, WMA, WAV, FLAC (audio)
AVI, DAT, VOB, MP4, MPG, RM (video)
JPEG, BMP (foto)

Operačný systém:

Linux
Navigácia po zložkách
Menu v CZ

Rozhranie:
1x 3,5 mm audio jack
1x micro USB 2.0

Napájanie:
Nabíjateľná Li-Pol batéria 1800 mAh

Výdrž:
Text: až 7 hodín
Audio: až 30 hodín
Video: až 5 hodín

Rozmery:
104 x 149 x 10,6 mm (Š x V x H)

Hmotnosť:
192,5 g

Dodávané príslušenstvo:
USB kábel
Slúchadlá
Puzdro
Užívateľský manuál

Farba:
biela

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRESTIGIO Libretto PER3052W bílý CZ.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií