Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Prestigio MultiPad 8.0 HD

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad 8.0 HD
4,3 5 hodnotení
Tablet Dual-Core 1.5GHz, dotykový 8.0" 1280x768, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, kamera 0.3MPx, microUSB OTG, batéria 5000mAh, Google Android 4.2 + kožené puzdro
Kód:  DX276r23 Produktové číslo:  PMT5587_Wi Stránky výrobcu

Prestigio MultiPad 8.0 HD

Hľadáte lacný, ale štýlový tablet, s ktorým si užijete naozaj veľa zábavy? Vydarený kúsok značky Prestigio sa hlási o vašu pozornosť. Nezľakne sa ani prehrávania HD videa, surfovania na internete, hrania hier, prezerania fotografií alebo počúvania hudby. Príjemný 8-palcový displej určuje kompaktná veľkosť tabletu. Pohodlne sa tak drží len v jednej ruke aj vďaka svojej hrúbke len 10,1 mm a nízkej hmotnosti 460 g. Ani za svoj dizajn sa tablet nemusí hanbiť. Ladné línie a hladký povrch pôsobí elegantne a určite si ich zamilujete.

Rozbehnite zábavu naplno a nenechajte si ničím brzdiť. Rýchly dvojjadrový 1,5 GHz procesor plne dostačuje na bežné aplikácie aj hry. Sekunduje mu celých 1024 MB operačnej pamäte RAM, do ktorej sa zmestí veľa naraz spustených aplikácií. Na ukladanie multimédií máte k dispozícii slušných 8 GB internej pamäte. Jej kapacitu ďalej môžete rozšíriť pomocou pamäťových kariet rozšírite až do veľkosti 32 GB, čím získate veľa ďalšieho priestoru. Grafický čip Mali-400 bezproblémovo zvláda tiež akceleráciu pútavých 3D hier.

Ani ostatná výbava neutrpela výrazné straty. Predná 0,3 MP x webkamera obohatí jednoduchou textovú konverzáciu o obrazový sprievod a budete sa tak môcť na svojich blízkych pekne usmievať. Displej s rozlíšením 1280 x 768 pixelov disponuje jemným a krásne farebným obrazom, na ktorom je doslova radosť konzumovať multimediálny obsah. Vďaka operačnému systému Android 4.2 máte okamžite prístup do obrovskej knižnice hier, aplikácií a napríklad aj filmov. Na základné ozvučenie postačia zabudované reproduktory alebo si môžete pripojiť vlastné slúchadlá. USB port podporuje funkciu OTG (On the Go), vďaka ktorej si k tabletu pripojíte periférie, ako je klávesnica, myš alebo rôzne externé USB úložisko. Skrátka za málo peňazí naozaj veľa muziky.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad 8.0 HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad 8.0 HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 8.0 HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 8.0 HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad 8.0 HD.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií