Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio Multipad PMP5770D DUO

Zobraziť katalóg
Prestigio Multipad PMP5770D DUO
4,2 133 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A9 AmLogic AML8726-MX 1.5GHz Dual-Core, dotykové 7 "IPS LCD kapacitný, 1024x600, 3D akcelerácia, RAM 1GB DDR3, interná pamäť 16GB, WiFi, MicroSDHC, micro USB, 2x webkamera, batéria 3200mAh, Google Android 4.0 (upgrade na 4.1)
Kód:  DX276n Produktové číslo:  PMP5770D_DUO Stránky výrobcu

Prestigio Multipad PMP5770D DUO

Ľahký, tenký a napriek tomu výkonný tablet Prestigio poskytujúca kompletný internetový i multimediálne servis a funkcie, ktorý by používateľ mohol potrebovať na cestách. Je postavený na7 "displeji, A tak vás môže ľahko sprevádzať kamkoľvek. Displej jetypu IPS, Čo vám prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami. K tomu bude obraz viditeľný bez veľkého skreslenia aj pri pohľade z boku. Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek. Na prenášanie je dodávané parádny puzdro.

Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti16 GB. Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartouMicro SDHC, Takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí. Výhodou tohto tabletu je ajmicro USB host konektor, S ktorým cez dodaný kábel pripojíte aj flashdisky, externé disky, myši, klávesnice, ale aj 3G modem. Samozrejmosťou sú obľúbenéprotokoly UPnPpre streamovanie videa, hudby i fotografií. Nemusíte tak mať všetko nutne v pamäti tabletu, ale využijete aj dát z iných počítačov.

Navyše operačný systémGoogle Android 4.0poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s obchodom Google Play, kde nájdete ďalšie žiadané aplikácie. Aplikáciou je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry. Vo výbave nájdemeG-Sensor,kameru z oboch strána pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová kartaWiFipodporujúce moderné protokoly rýchlej komunikácii.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme tento starší tablet (prestigio multipad pmp5770c duo) a potřebuji k němu novou nabíječku. Netuším, která k němu pasuje. Děkuji Petra

Diskusia a poradňa k Prestigio Multipad PMP5770D DUO
Príslušenstvo pre Prestigio Multipad PMP5770D DUO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Multipad PMP5770D DUO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP5770D DUO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP5770D DUO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Multipad PMP5770D DUO.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií