Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE čierny
5 1 hodnotení
Tablet Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 1.2GHz, dotykový 8.0" 1024x768 IPS, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, LTE/3G modem, funkcie telefónu (volanie, SMS, MMS), Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 2Mpx/5Mpx, microUSB OTG, batéria 4300 mAh, Google Android 4.3
Kód:  DX271m Produktové číslo:  PMT5287_4G_C_BK Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE čierny Predaj skončil

Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE čierny

Objavte nové horizonty

Užite si superrýchly internet s konektivitou 4G.

MultiPad Ranger 8.0 LTE

Rozlišení

Úžasný obraz

Užite si mimoriadne ostrý a jasný obraz na pohodlnom 8" IPS displeji s rozlíšením 1024 × 768 pixelov, dostatočne veľkom na sledovanie filmov, ale stále dosť malom, aby sa zmestil do tašky.


Mimoriadny výkon

Dosiahnite najvyššiu rýchlosť so štvorjadrovým procesorom ARM Cortext A7 1.2 GHz s chipsetom od Qualcommu MSM8926 a 1GB RAM vám umožní ľahko dokončiť aj tie najnáročnejšie úlohy a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok.

Výkon

Aplikace

Inteligentný

S inteligentným a krásnym systémom Android 4.3 Jelly Bean môžete využívať všetky výhody zariadenia Android. Tento model Prestigio MultiPad má tiež množstvo užitočných aplikácií pre lepší zážitok hneď po prvom spustení. Nájdete medzi nimi populárny Prestigio eReader, ktorý ponúka výber z viac než 900 000 e-kníh v 25 jazykoch, z toho 30 000 e-kníh zadarmo, a tiež ďalšie aplikácie pre osobný život, prácu, vzdelávanie a zábavu. Má tiež zbierku aplikácií pre deti.


Vysoká kapacita

Vezmite si so sebou celý svet médií vďaka 8 GB vstavanej a až 32 GB externej pamäte. Môžete tiež pripojiť USB. So službou Prestigio MultiCloud dostanete 200 GB cloudového úložiska, prístupného kdekoľvek a kedykoľvek.

Paměť

Webkamera

Zostaňte v kontakte

Prestigio MultiPad má predinštalované vaše najobľúbenejšie Google aplikácie, takže ich môžete mať stále so sebou. Google Play je vaším novým centrom aplikácií a hier pre Android. Môžete prechádzať a inštalovať skvelé aplikácie a ihneď si ich na Prestigio MultiPad užívať. Žiadna synchronizácia, žiadne káble. S výberom z viac ako 1 000 000 aplikácií si v Google Play každý nájde to svoje.


Bezdrôtové pripojenie

Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko vymieňať svoje dáta s ostatnými. Pripojte bezdrôtové zariadenia ako slúchadlá, reproduktory a vychutnajte si zážitok zo svojej hudby a obsahu na cestách alebo v pohodlí vášho domova.

Bluetooth

Fotoaparát

Pozoruhodné fotky

Zachyťte svoje zvláštne okamihy 5 Mpx zadnou kamerou s automatickým zaostrovaním a zdieľajte ich na sociálnych sieťach, ako je Facebook, Twitter. Môžete tiež nahrávať video. Na cestách zostaňte v kontakte s priateľmi, rodinou a kolegami vďaka prednej 2,0 MP webkamere pre videokonferencie.


4G Internet

Využite všetky výhody ultra rýchleho pripojenia 4G. Úchvatná rýchlosť a neprerušovaný stream vám umožní zúčastniť sa videohovorov a videokonferencií, streamovať hudbu a filmy, zdieľať informácie online a hrať hry až s 10-krát vyššou rýchlosťou downloadu. Pripojenie 4G zaisťuje dokonalé súkromie a bezpečnosť, čo je výhodou predovšetkým pre podniky, a oveľa lacnejší medzinárodný roaming, pretože väčšina technológií 4G je po celom svete jednotná.

4G

GPS

Asistent na cestách

Na cestách môže tento MultiPad poslúžiť aj ako GPS navigácia vďaka zabudovanému GPS prijímaču a predinštalovanej aplikácii Navitel Navigator. Vďaka FM rádiu môžete počúvať svoje obľúbené stanice a spríjemniť si cestu, nech ste kdekoľvek.


Dlhá výdrž batérie

Batéria s kapacitou 4300mAh a chipset Qualcomm pracujú efektívnejšie s nižšou spotrebou energie, a tak vám zaistia viac času na prácu na jedno nabitie.

Výdrž baterie

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Ranger 8.0 LTE černý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií