Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio MultiPhone 3400 DUO čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 3400 DUO čierny
4,3 165 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4" 800x480, procesor 1.2GHz Dual-Core, ROM 4GB, RAM 512MB, 2x kamera 0.3Mpx/3Mpx, WiFi, 3G, BT 4.0, microSD, micro USB, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  DX219a2a Produktové číslo:  PAP3400DUO Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 3400 DUO čierny

Elegantný inteligentný telefón Prestigio MultiPhone 3400 DUO kombinuje skvelý výkon, výbornú výbavu a priaznivú cenu. Nadchne všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón s množstvom funkcií.



Dva v jednom


Užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu poteší možnosť vloženia dvoch SIM kariet. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať, bez toho aby ste museli používať dva telefóny alebo karty zdĺhavo vymieňať.


Úžasný výkon


Prednej strane telefónu dominuje 4" displej s jemným rozlíšením a schopnosťou zobraziť viac než 16 miliónov farieb. Široké pozorovacie uhly a vylepšené farebné podanie vám umožní sa s obsahom podeliť aj s ostatnými a vďaka jeho veľkej ploche je všetka zábava s telefónom ešte intenzívnejšia. Dvojjadrový procesor na vysokej taktovacej frekvencii zaistí bezproblémový beh aj náročných aplikácií.


Obľúbený systém


Operačný systém Google Android 4.2 ponúkne nepreberné množstvo aplikácií pre váš mobil. Je maximálne užívateľsky prívetivý a plný užitočných funkcií. Vďaka masívnemu používaniu tohto systému si do neho budete môcť stiahnuť tisíce aplikácií - kancelárskych, internetových aj herných.


Neustále v obraze


Na internet sa ľahko pripojíte cez všadeprítomné WiFi alebo 3G a kedykoľvek si tak skontrolujete vaše obľúbené sociálne siete alebo prichádzajúce emaily. Nechýba ani integrovaný fotoaparát, ktorý disponuje rozlíšením 3 Mpx (2 048 × 1 536), bleskom a automatickým zaostrovaním. Kamerku na prednej strane potom využijete napríklad k dnes veľmi obľúbeným videohovorom.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 3400 DUO čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 3400 DUO černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 3400 DUO černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 3400 DUO černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 3400 DUO černý.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií