AD homeoffice PET

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý
4,1 97 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4 "800x480, procesor 1.2GHz Dual-Core, GPU PowerVR SGX Series5, ROM 4GB, RAM 512MB, 2x kamera 0.3Mpx/8Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, microSD, 2500 mAh Li-Pol, Android 4.1 (Jelly Bean)
Kód:  DX220a1a Produktové číslo:  PAP4055DUO Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý

Elegantný chytrý telefón Prestigio MultiPhone 4055 DUO bežiaci na obľúbenom operačnom systéme Google Android kombinuje skvelý výkon, výbornú výbavu a priaznivú cenu. Nadchne všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón sa množstvom funkcií a tiež užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu vďaka možnostivloženie dvoch SIM kariet. Môžete tak jednoducho prepínať medzi súkromnú a firemnú SIM kartou, Bez toho aby ste museli používať dva telefóny alebo karty zdĺhavo vymieňať.

Na zábavu všetkého druhu


Pripravte sa na dychberúci výkon a zabudnite na zasekávanie systému či pomalý beh aplikácií. High-endový dvojjadrový procesor využívajúce Cortex A9 jadra a silnú grafickú časť PowerVR SGX 5. radu si poradí s plynulým surfovaním na internete, hraním moderných hier a tiež sa sledovaním HD videí.






Systém plný prekvapení


Využívajte všetky výhody operačného systémuAndroid Jelly Bean. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, mnoho vizuálnych zmien a počet aplikácií a hier na portáli Google Pla ysa každým dňom rozrastá. Spoznajte operačný systém, ktorý v súčasnosti patrí medzi tie najobľúbenejšie.





Farebný svet


Prednej strane telefónu Prestigio dominuje 4 "displej s jemným rozlíšením a schopnosťou zobraziť viac než 16 miliónov farieb. Široké pozorovacie uhly a vylepšené farebné podanie vám umožní sa s obsahom podeliť aj s ostatnými a vďaka jeho veľkej ploche je všetka zábava s telefónom ešte intenzívnejší.






Celý svet v mobile


8 megapixelový fotoaparát s LED diódou a možnosťou natáčať HD videa vám umožní zachytiť dianie okolo vás a to aj v zhoršených svetelných podmienkach. V kombinácii rýchlym s dvojjadrovým procesorom je fotografovanie naviac zábavné a neuveriteľne rýchle.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií