Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prestigio Power Bank PBC0426

Zobraziť katalóg
Prestigio Power Bank PBC0426
4,9 8 hodnotení
Powerbank / Nabíjačka, 2600mAh, 5V 1A, hmotnosť 110g, USB
Kód:  DX003b2a Produktové číslo:  PBC0426BK Stránky výrobcu

Prestigio Power Bank PBC0426

Externý batériový zdroj Prestigio vám umožní napájať rôznorodé zariadenia na cestách. Vďaka kompaktným rozmerom môžete mať tento zdroj stále pri sebe v príručnej batožine alebo dokonca vo vrecku. Môžete bez problémov telefonovať, počúvať hudbu, robiť fotografie, sledovať videá a mnoho ďalšieho. Keď vám dôjde batéria, stačí ju dobiť pomocou tohto prenosného akumulátora. S kapacitou 2 600 mAh bez problémov dobijete skrz USB väčšinu telefónov alebo si čiastočne nabijete tablet. Priamo na batérii navyše nájdete LED indikáciu zostávajúcej dostupnej energie.

Vstup / Výstup:
Vstup: 5 V / 1 A
Výstup: 5 V / 1 A USB

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Výška
94 mm (9,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Kapacita
2 600 mAh Hotovo!
Hmotnosť
110 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Výška
94 mm (9,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
2 600 mAh Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
110 g Hotovo!

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Power Bank PBC0426 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Power Bank PBC0426 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio-Energien-Bank PBC0426. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio-Energien-Bank PBC0426. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Power Bank PBC0426 .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií