AD homeoffice AlzaPlus maličkosti sk

Prestigio ReVolt A6

Zobraziť katalóg
Prestigio ReVolt A6
3,0 1 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania, maximálny celkový výkon 91 W (výstupy 2 × 20 W, 2 × 18 W a × 2.5 W), výstupy 2 × USB-C (max. 20 W) a 2 × USB-A (max. 18 W), technológia rýchleho nabíjania USB Power Delivery a Qualcomm Quick Charge 3.0, prepäťová ochrana, indikácia nabíjania, súčasťou balenia kábel so zakončením USB-C a USB-A
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PRES005a7 Produktové číslo:  PCS106A_SG Stránky výrobcu

Prestigio ReVolt A6

V každej modernej rodine sa nachádza celý rad inteligentných zariadení, ktoré je potrebné čas od času (niekedy aj častejšie) dobíjať. Na tento účel vám poslúži štýlová bezdrôtová nabíjačka Prestigio ReVolt A6. Táto nabíjačka dokáže naraz nabíjať až 6 zariadení súčasne. K dispozícii budete mať štyri porty na rýchle nabíjanie. Využiť možno 2× USB-C s výkonom 20 W a podporou Power Delivery a aj ďalšie dva porty USB 2.0 s výkonom 18 W a podporou štandardu Quick Charge. Súčasťou balenia sú aj všetky potrebné káble na nabíjanie vašich zariadení. Na nabíjačke Prestigio ReVolt A6 nájdete aj plochu s bezdrôtovým 10 W nabíjacím rozhraním podporujúce QI štandard.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky Prestigio ReVolt A6

  • Prestigio ReVolt A6 je nabíjačka 6 v 1, ktorá bude šetriť vaše cenné miesto
  • Telo nabíjačky je vyrobené z čierneho kovu a skla
  • Prostredníctvom nabíjačky Prestigio ReVolt A6 možno nabíjať až 6 zariadení
  • K dispozícii budete mať 2× USB-C porty (20 W, PD), 2× 2.0 USB (18 W, QC), nabíjaciu plochu pre Apple Watch a bezdrôtové nabíjacie rozhranie s podporou štandardu Qi a výkonom 10 W
  • Súčasťou balenia sú všetky potrebné káble

S bezdrôtovou nabíjačkou na mobil Prestigio ReVolt A6 nabijete ľubovoľné zariadenie

Na bezdrôtovej nabíjačke na mobil budete mať k dispozícii hneď 4 porty pre rýchle nabíjanie (2× 20 W USB-C a 2× 18 W USB 2.0 QC). K nabíjačke Prestigio ReVolt A6 získate aj potrebné káble pre dobíjanie vašich zariadení. Konkrétne ide o dva káble typ C/typ C a ďalšie dva káble typ C/USB. Jednoducho si tak nájdete a zvolíte kábel vhodný pre nabitie vášho zariadenia.

Nabíjačka na mobil bez elektriny Prestigio ReVolt A6 dokáže nabíjať prostredníctvom bezdrôtovej technológie

Na nabitie zariadení kompatibilných s bezdrôtovým nabíjaním využijete bezdrôtové rozhranie, ktoré disponuje 10 W nabíjacím výkonom. To ponúkne moderný štandard Qi. Súčasťou nabíjačky na mobil bez elektriny Prestigio ReVolt A6 je aj nabíjačka pre Apple Watch s 2,5 W dobíjacím výkonom.

Bezdrôtová nabíjačka bude šetriť cenné miesto na vašom stole

Na nabíjanie rôznych zariadení sa zvyčajne musia používať rôzne nabíjačky, ktoré tak tvoria spleť káblov a zaberajú viac zásuviek. Použitím bezdrôtovej nabíjačky  Prestigio ReVolt A6 však budete môcť nabíjať vaše zariadenie všetky na jednom mieste a využijete iba jednu zásuvku.

Na nabíjačke na telefón Prestigio ReVolt A6 oceníte jej elegantné vyhotovenie

Telo nabíjačky na telefón Prestigio ReVolt A6 je vyrobené z čierneho kovu a tvrdeného skla. Zásluhou tohto elegantného vyhotovenia nebude nabíjačka nikde prekážať, ba práve naopak – Prestigio ReVolt A6 sa bude v interiéri skvele vynímať.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
91 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-C Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
91 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-C Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
20 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
3 A Hotovo!
Typ druhého výstupu
USB-A Hotovo!
Počet druhého výstupu
2 Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
18 W Hotovo!
Maximálny výkon tretieho výstupu
2,5 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
6 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Kábel

Konektory kábla
USB-C, USB-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Výkon adaptéru
10 W Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaké prosím kabely a kolik je v balení? děkuji.

Jake jsou prosim rozmery vyrobku? Z jake strany je pripojen napajeci kabel (rada bych stanici umistila do uzkeho supliku)?

Diskusia a poradňa k Prestigio ReVolt A6
Príslušenstvo pre Prestigio ReVolt A6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio ReVolt A6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio ReVolt A6.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií