AP+ nový vizuál AD homeoffice

Prestigio ReVolt A7 Black

Zobraziť katalóg
Prestigio ReVolt A7 Black
4,1 6 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka – s podporou rýchleho nabíjania, maximálny celkový výkon 17,5 W (výstupy 10 W, 5 W a 2,5 W), vstup USB-C, prepäťová ochrana, indikácia nabíjania, základňa pre hodinky, súčasťou balenia 1,5m kábel so zakončením USB-C
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PRES005a4 Produktové číslo:  PCS107A_BK Stránky výrobcu

Prestigio ReVolt A7 Black

V každej modernej rodine sa nachádza celý rad inteligentných zariadení. Práve tu vám príde vhod nabíjačka, ktorá vám umožní nabíjať až tri zariadenia súčasne. Prestigio ReVolt A7 doplní energiu akémukoľvek modelu Apple iPhone aj Airpods a samozrejme na nej možno nabíjať aj Apple Watch. Nabíjačka Prestigio ReVolt A7 Black má 10 W výstupný výkon pre nabíjanie smartfónu, pre nabíjanie slúchadiel 5 W a na nabitie hodiniek 2,5 W. Na tele nabíjačky sa nachádza LED indikácia stavu nabíjania, aby ste mali vždy dokonalý prehľad.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky Prestigio ReVolt A7 Black

  • LED indikácia stavu nabíjania
  • Nabíjačka disponuje ochranou proti prepätiu
  • Prestigio ReVolt A7 Black má elegantné čierne farebné vyhotovenie a je vyrobená z hliníka a tvrdeného skla
  • Možno na nej nabíjať až 3 zariadenia súčasne
  • Na nabíjacej ploche môžete dobiť váš iPhone a ďalšie zariadenia (s podporou Qi) výkonom 7,5 W/10 W
  • Prestigio ReVolt A7 disponuje plochou pre nabíjanie hodiniek Apple Watch (2,5 W) a priestorom pre dobíjanie slúchadiel Apple Airpods (5 W)

Rýchlonabíjačka na mobil Prestigio ReVolt A7 Black umožní nabíjanie bez jediného drôtu

Pomocou rýchlonabíjačky na mobil Prestigio ReVolt A7 Black nabijete nielen vaše Apple zariadenia, ale takisto aj ostatné, ktoré disponujú podporou Qi nabíjania. Rýchlonabíjačka Prestigio je koncipovaná tak, aby ste mohli vaše zariadenie nabíjať bezdrôtovo. Pokojne môžete bezdrôtovo nabíjať dva telefóny naraz (kompatibilné iba s iPhone 12 mini). Plné nabitie pripojených zariadení bude signalizované LED diódou.

Bezdrôtová nabíjačka je vhodná nielen do domácnosti, ale aj do kancelárie

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu a bezdrôtovému nabíjaniu možno nabíjačku Prestigio ReVolt A7 Black využiť kdekoľvek. Na pracovnom stole alebo nočnom stolíku nezaberie takmer žiadne miesto, takže sa bezdrôtová nabíjačka stane ideálnym funkčným doplnkom.

Nabíjajte váš telefón a hrajte hry alebo sledujte filmy a videá

Nabíjačka na mobil bez elektriny Prestigio ReVolt A7 Black umožní nabíjať smartfóny aj cez puzdro hrubé až 4 mm. Telefón možno vložiť do nabíjačky zvisle aj vodorovne. Práve vďaka tomu môžete po vložení telefónu na nabíjačku Prestigio ReVolt A7 Black pohodlne sledovať filmy, seriály alebo videá.

Prestigio ReVolt A7 Black sa pýši prémiovým dizajnom

Telo bezdrôtovej nabíjačky je vyrobené zo sivého kovu a nabíjacie plochy z tvrdeného skla. Stabilné vyhotovenie nabíjačky zabráni posunu napríklad na doske stola. Vďaka minimalistickému dizajnu nabíjačka Prestigio ReVolt A7 Black vyzerá dobre a vkusne doplní akýkoľvek nočný stolík alebo pracovný stôl.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
17,5 W Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10 W Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
5 W Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
17,5 W Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10 W Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
5 W Hotovo!
Maximálny výkon tretieho výstupu
2,5 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
3 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, So základňou na hodinky, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Výkon adaptéru
18 W Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se uprostřed nabíjet také druhý telefon?

Dobrý den, je v této nabíječce už zabudována nabíječka na hodinky nebo se musí vložit originál kabel, co je k hodinkám, tak jako u některých jiných nabíječek?

Dobrý den. Zajímaly by mě rozměry zařízení.

Diskusia a poradňa k Prestigio ReVolt A7 Black
Príslušenstvo pre Prestigio ReVolt A7 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio ReVolt A7 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A7 Black Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A7 Black Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio ReVolt A7 fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií