PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna

Zobraziť katalóg
Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna
Kamera do auta 3Mpx CMOS, 4x zoom, Full HD 1920x1080px, 2.7 "TFT LCD, micro SD / SDHC do 32GB, HDMI, mini USB
Kód:  DX082u Produktové číslo:  PCDVRR545GPS Stránky výrobcu
Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna Predaj skončil

Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna

Roadrunner 545 je jedna z najkompaktnejších Full HD videokamier od Prestigio. Vďaka vysoko kvalitnému senzoru, sklenené optike, stabilizáciu, 12MPix kamere a širokému dynamickému rozsahu dosiahnete jasného a detailného obrazu nielen za dňa, ale aj proti svetlu či za tmy. Objektív so záberom až 170 ° sa postará o to, že budú zaznamenané všetky aktivity pred vaším vozidlom.

Pokročilé funkcie

Pokročilý procesor s detekciou pohybu nahráva video len, keď sa naozaj niečo deje, teda neplytváte zbytočne kapacitou. S integrovaným GPS sensorom je záznam vašej polohy a rýchlosti do videa hračkou! Kamera je vybavená senzorom pozdĺžneho a priečneho zrýchlenia. Pomocou G-senzoru kamera detekuje brzdení či vyhýbací manéver a ochráni dáta proti prepísaniu. Vďaka nahrávanie v slučke máte k dispozícii takmer neobmedzené miesto pre záznam dôležitých situácií, pretože kamera automaticky prepisuje najstaršie súbory. Na ovládanie kamery slúži jemná a kontrastný LCD obrazovka s uhlopriečkou 2,7 ", ktorá uľahčuje zameranie kamery a tiež dovoľuje prehrávať zaznamenané udalosti. O zvukový sprievod sa stará zabudovaný mikrofón a reproduktor. Vďaka podpore Mass Storage možno stiahnuť súbory do ľubovoľného počítača alebo notebooku s konektorom USB.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný GPS prijímač
  • Full HD rozlíšenie
  • Širkoý 180 ° uhol záberu
  • Detekcia pohybu
  • Integrovaná batéria

Parametre a špecifikácia

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
0,2 h Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
GPS Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
0,2 h Hotovo!
Kapacita batérie
130 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Roadrunner 545 GPS černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 545 GPS Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 545 GPS Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Roadrunner 545 GPS černá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií