Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prestigio sada na chladenie vína

Zobraziť katalóg
Prestigio sada na chladenie vína
Sada na víno – návlek so špeciálnym gélom akumulujúcim chlad, umožňuje chladiť a udržiavať víno v optimálnej teplote, obsahuje vákuovú a korkovú zátku
26,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PRESV981 Produktové číslo:  PWA101CS Stránky výrobcu
Prestigio sada na chladenie vína 26,90 € Momentálne nedostupné

Prestigio sada na chladenie vína

Štýlový doplnok pre všetkých milovníkov kvalitného vína je vhodný do domácností aj gastronomických prevádzok. Prestigio sada na chladenie vína chladí a udržuje víno v optimálnej teplote. Súprava obsahuje návlek so špeciálnym gélom akumulujúcim chlad, vákuovú zátku so špeciálnou zabudovanou pumpičkou, ktorá umožní odstrániť prebytočný vzduch, a korkovú zátku na šampanské. Návlek zo sady Prestigio na chladenie vína sa jednoducho nechá chladiť v mrazničke a následne nasadí na fľašu. Víno rýchlo ochladí a potom udržuje ideálnu teplotu. Sada sa dodáva v luxusnom balení, a je preto skvelým darčekom.

set na chlazení vína

Špeciálny chladiaci návlek

Servírujte nápoj pri ideálnej teplote pomocou návleku so špeciálnym gélom akumulujúcim chlad. Návlek sa nachladí v mrazničke a následne sa nasadí na fľašu. Dajte zbohom neforemným a nepraktickým nádobám na ľad a kúpte si chladiaci návlek Prestigio.

set na chlazení vína

Skladovanie šumivého vína

Súčasťou sady je korková zátka na tesné uzavretie fľaše šampanského, ktoré si potom uchová svoju chuť.

set na chlazení vína

Vákuová zátka na fľašu

Nedopili ste fľašu vína a nechcete, aby kvalita nápoja neutrpela? Využite vákuovú zátku na fľašu Prestigio. Tá tesne uzavrie fľašu a pomocou zabudovanej vákuovej pumpičky odstránite prebytočný vzduch z fľaše.

Kľúčové vlastnosti sady na chladenie vína Prestigio

  • Umožňuje chladiť a udržovať víno v optimálnej teplote, aby ste si tak vychutnali tú správnu chuť
  • Prestigio sada na chladenie vína vďaka štýlovému lakonickému dizajnu zapadne do každého interiéru kuchyne alebo domáceho baru
  • Štýlový doplnok je výborný ako darček pre všetkých milovníkov vína, dodáva sa v luxusnom balení
  • Návlek so špeciálnym gélom akumulujúcim chlad víno rýchlo ochladí a potom udržuje ideálnu teplotu
  • S vákuovou zátkou, ktorá fľašu tesne uzavrie
  • Špeciálna zabudovaná pumpička umožní odstrániť prebytočný vzduch
  • Sada na víno Prestigio obsahuje aj korkovú zátku na šampanské

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio sada na chladenie vína Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio set na chlazení vína. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Weinkühlung-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Weinkühlung-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Bőrhűtő szett.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií