Premium Week Samsung

Prestigio SUPREME biely

Zobraziť katalóg
Prestigio SUPREME biely
Bluetooth reproduktor aktívny, 2.0 s výkonom 16W, frekvenčný rozsah od 55 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 4.2, mikrofón, hlasový asistent, podpora AAC a SBC, výdrž batérie 15 h
Kód:  DX012f4 Produktové číslo:  PSS116SWH Stránky výrobcu

Prestigio SUPREME biely

Kombinácia štýlového hliníkového dizajnu a dokonalého zvuku

Bezdrôtový reproduktor Prestigio SUPREME sa vďaka kompaktným rozmerom, vstavanej batérii a odolnému dizajnu z hliníka stane vítaným spoločníkom na vašich cestách. Pýši sa elegantným oválnym tvarom s ladnými krivkami, ktoré z neho robia atraktívny doplnok interiéru. Vďaka dômyselnej magnetickej konštrukcii je možné zariadenie rozdeliť na 2 samostatné stereo reproduktory, ktoré poskytnú dokonale vyladený zvuk s technológiou True Wireless Stereo a špičkovým výkonom 16 W.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Prestigio SUPREME (biely)

  • Špičkový zvukový výkon 16 W (2× 8 W)
  • Frekvenčný rozsah od 55 Hz – 20 000 Hz
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.2
  • Technológia True Wireless Stereo
  • Integrovaný mikrofón na handsfree hovory
  • Podpora hlasových asistentov Apple Siri a Google Now
  • Originálna magnetická konštrukcia
  • 1 000 mAh batéria s výdržou až 15 hodín
  • Nabíjanie pomocou USB-C kábla
  • Mäkké silikónové puzdro a kovová karabína

Špeciálna magnetická konštrukcia

Bezdrôtový reproduktor Prestigio SUPREME je vybavený integrovanými magnetmi, pomocou ktorých môžete za okamih prepojiť dva 8 W repráčiky do jediného, výkonného 16 W reproduktora. Záleží len od vás, či dáte prednosť kvalitnému stereo ozvučeniu priestoru umiestnením dvoch reproduktorov do rohov miestnosti, alebo výkonnejšiemu zvuku, ktorý získate ich kombináciou do jedného zariadenia.

Reprák na Bluetooth Prestigio SUPREME disponuje technológiou True Wireless Stereo

Reprák na Bluetoooth Prestigio SUPREME využíva technológiu True Wireless Stereo, ktorá sa postará o bezdrôtové prepojenie oboch reproduktorov na vytvorenie dokonalej atmosféry na hlučnom večierku, alebo navodenie príjemnej nálady pri romantickej večere či pri relaxácii. Reproduktory Prestigio ponúkajú do detailu vyladený zvuk na kvalitné počúvanie naprieč rôznymi hudobnými žánrami. Pohodlné vybavovanie handsfree hovorov alebo ovládanie hlasového asistenta zaobstará vstavaný mikrofón.

Bezdrôtový prenos na vzdialenosť až 36 metrov

O stabilné prepojenie reproduktora Prestigio SUPREME s vaším mobilným zariadením sa postará bezdrôtová technológia Bluetooth 4.2 s prevádzkovým dosahom až 10 m v interiéri a až 36 m v exteriéri. Vďaka tomu sa môžete s vaším inteligentným telefónom či tabletom voľne pohybovať po dome alebo záhrade bez toho, aby došlo k prerušeniu prehrávania hudby z bezdrôtového reproduktora Presigio.

Prenosný Bluetooth reproduktor Prestigio SUPREME má dostatok energie až na 15 hodín prehrávania

Vďaka vstavanej veľkokapacitnej batérii prenosný Bluetooth reproduktor Prestigio SUPREME poskytne až 15 hodín prehrávania obľúbenej hudby na jedno nabitie. To je dostatok energie na to, aby ste mohli vašu rozbehnutú párty pretiahnuť až do rána. Na opätovné dobitie reproduktora Prestigio je k dispozícii flexibilný USB-C konektor. 

Jednoduché ovládanie pomocou hlasových asistentov

Prenosný reproduktor Prestigio SUPREME disponuje podporou hlasových asistentov Apple Siri a Google Now, ktoré uľahčia ovládanie smart zariadení a vyhľadávanie informácií. Stačí jednoduchý pokyn a okamžite získate prehľad o aktuálnom spravodajstve, nastavíte budík, skontrolujete prichádzajúcu poštu alebo vyhľadáte reštauráciu, kam večer vyrazíte s priateľmi.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
16 W Hotovo!
Frekvencia od
55 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
4 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Hĺbka
6,9 cm Hotovo!
Výška
9,6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,5 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio SUPREME biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio SUPREME bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio SUPREME - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio SUPREME - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio SUPREME fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií