Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party

Zobraziť katalóg
Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party
4,0 2 hodnotení
Elektrický gril raclette, 1200 W, nepriľnavá grilovacia doska, 8 panvičiek, 8 špachtliček, plynule regulovateľný termostat
Kód:  PRIEG001 Produktové číslo:  01.162710.01.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party Predaj skončil

Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party

Výhody ako elektrického grilu, tak kameňa kombinuje tento gril Princess, s ktorým si budete môcť dopriať perfektný raclette. Pripravíte na ňom nielen mäso, ale aj ryby, pre vegetariánov syr a pre vegánov zeleninu. Každý si nájde to svoje, navyše vďaka nepriľnavej úprave budete môcť používať len minimálne množstvo tuku, takže budete mať pocit, že ste pri posedení s priateľmi urobili aj niečo pre svoje zdravie.

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovací kameň 23,5 × 23,5 cm
  • Grilovacia plocha s nepriľnavou úpravou 23,5 × 23,5 cm
  • Plynule nastaviteľný termostat
  • Svetelná kontrolka
  • 8 panvičiek, 8 špachtliček
  • Dĺžka prívodného kábla 1,2 m
  • Príkon 1200 W

Kameň, alebo teflón?

Gril disponuje dvoma grilovacími plochami, jedna z nich pripraví vašu večeru na grilovacom kameni, druhá na povrchu s nepriľnavou úpravou na báze teflónu. Jednoducho si vyberte, ktorá sa na vaše účely hodí lepšie, a šup s dobrotou na ňu. Pochutnáte si na zdravo pripravenom jedle, na ktoré sa budete tešiť. Kedy má byť ďalšia párty?

Raclette?

Preneste sa do prostredia zasnežených Álp, kde vám miestni obyvatelia naservírujú roztečený syr s bagetkou. Strávite tak príjemný večer v priateľskej atmosfére zasnežených kopcov, ale blízko vyhriateho kozubu. Teraz už za týmto zážitkom nemusíte cestovať tisíce kilometrov, môžete si ho dopriať vo svojej vlastnej kuchyni alebo obývačke. Gril Princess disponuje ôsmimi panvičkami, do ktorých umiestnite syr. Keď ho necháte roztiecť, premení sa na lahodnú pochúťku. Kto by si takú dobrotu nechcel dopriať?

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRINCESS 162710. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Princess Raclette 8 Oval Stone & Grill Party. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Princess 01.162710.01.001.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií