PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Princess 350001

Zobraziť katalóg
Princess 350001
5 5 hodnotení
Ventilátor – stĺpový, 3 rýchlosti, 950–1150–1300ot./min, 3 rôzne módy: normal, spánok a natural, výška 80cm, časovač, digitálny ovládací panel, LED displej, diaľkový ovládač (bezpečne ukrytý v polystyréne), ochrana proti prehriatiu, oscilácia 80 °C, príkon: 50W , farba čierna
Kód:  PRIVEN039 Produktové číslo:  Princess 350001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Princess 350001

Najmä počas horúcich letných dní, keď nás sužujú veľké horúčavy a keď nemôžete poriadne vyvetrať domácnosť alebo kanceláriu, skvele rozprúdi vzduch stĺpový kvalitný ventilátor Princess 350001. Stabilný výkon s hodnotou 50 W rozhodne prinesie príjemné osvieženie. Tempo cirkulácie vzduchu si jednoducho prispôsobíte tým, že si vyberiete preferovanú hodnotu z 3 stupňov rýchlostí prevádzky. Pohotové a moderné vypínanie či zapínanie ventilátora vám umožní praktický diaľkový ovládač.

Hlavné vlastnosti Princess 350001

  • Diaľkový ovládač
  • Časovač na nastavenie rozvrhu
  • 3 navolenia rýchlosti
  • Výkon 50 W

Vyladené detaily tichého ventilátora Princess 350001

Ventilátor vyniká tiež časovačom, ktorý sa skvele hodí na praktické použitie napríklad v čase, keď sa chystáte ísť spať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Maximálna hlučnosť
54 dB Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť
54 dB Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ

Typ
Stĺpový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, teď jsme si dovezli domu tento ventilátor bohužel krabice už byla prelepena divné a uvnitř malý kousek plastový ulomeny a chybí dálkový ovládání

Právě jsem otevřel dvě krabice s tím to větrákem a musím potvrdit, že se zjevně nejedná o náhodu. Jedna z krabic podivně přelepena, druhá se zdála docela normální. Jenže ouha... Po otevření obou bylo jasné, že v té první už přede mnou byl už někdo jiný. Co však mají obě krabice společné je to, že ani v jedné není zmíněné dálkové ovládání. Takže obě balím, beru doklad a valím na reklamaci.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak je možné, že když jsem tento ventilátor kupoval min. týden bez recenze, cena byla 1499,- a po vložení mé recenze cena okamžitě vyskočila na 1699,- ? Je to tedy tak, že po vložení doporučující recenze, zvýšíte ceny? Děkuji za informaci. :-)

Dobry den, dnes mi bylo zbozi doruceno a po vybaleni zjistuji ze v baleni neni prilozeny ovladac. Ovladac je zminen jak v navodu tak v eshopu. Kdyz jsem chtel tedy obratem reklamovat tak vidim u zbozi: nelze reklamovat online...

Diskusia a poradňa k Princess 350001
Príslušenstvo pre Princess 350001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Princess 350001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Princess 50001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Princess 50001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Princess 350001.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií