PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna

Zobraziť katalóg
Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna
5 1 hodnotení
Gramofón – remienkový, rýchlosť otáčok 33,3 a 45, ovládanie: manuálne
Kód:  PRO103n2 Produktové číslo:  9120071656836 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna Predaj skončil

Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna

Essential III je gramofón pre vstup do sveta audiofilného počúvania. V porovnaní s jeho úspešným predchodcom ponúka množstvo vylepšení. Za zmienku stojí diamantom rezaná hnacia remenica z hliníka, tanier MDF s optimalizovanou rezonanciou a MDF šasi. Ložisko doskového taniera má oproti Essential II razantne zníženú toleranciu pre konštantný pohyb. Essential III je vybavený kvalitnou prenoskou Ortofon OM10 pre živý, vyvážený a vysoko pôsobivý zvuk, ktorý poteší každého milovníka platní.

Kľúčové vlastnosti gramofónu Pro-Ject Essential III s prenoskou Ortofon OM10

  • Nízka tolerancia ložiska taniera
  • Minimálne vibrácie (tichý DC motor + silikónový pás)
  • MDF šasi a tanier s optimalizovanou rezonanciou
  • Predinštalovaná prenoska OM10
  • Hliníkové rameno s dĺžkou 8,6" a zafírové ložisko
  • Pozlátené RCA konektory
  • Akrylový kryt proti prachu

Zvuk vo svojej surovej podstate

Tichý synchrónny motor a regulácia jeho samotného napájania účinne minimalizujú prejavy vibrácií a odchýlky v rýchlosti. K čistejšiemu zvuku gramofónu Pro-Ject Essential III prispeje náhon silikónovým remienkom a hliníkové ramienko na zafírovom ložisku. Nežiaduce rezonancie efektívne preberá šasi, ktoré je vyrobené z ľahkej, ale veľmi tuhej drevotrieskovej dosky. Všetko, čo budete počuť, je len surová reprodukcia bez nežiaducich prídavkov.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, má tento gramofon optický výstup? Jestli ano, dá se připojit k soundbaru Samsung? Moc děkuji za odpověď. PD

Co znamená bez předzesilovače? Rozumím že musím zakoupit jeste nějaký zesilovač a nemohu jej přímo připojit k reproduktorům a poslouchat? Případně jaký zesilovač a reproduktory k tomuto modelu mi doporučujete? děkuji.

Budete ho mat aj v bielej farbe?

Diskusia a poradňa k Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna
Príslušenstvo pre Pro-Ject Essential III + OM10 Piano čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pro-Ject Essential III + OM10 Piano černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pro-Ject Essential III + OM10 Pianolack schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pro-Ject Essential III + OM10 Pianolack schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pro-Ject Essential III + OM10 Piano fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií