Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny

Zobraziť katalóg
Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny
3,0 2 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, s displejom, s pozlátenými konektormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení diaľkové ovládanie, hmotnosť 5,5 kg, rozmery 118 × 415 × 334 mm (V׊×H), čierna farba
Kód:  PRO105h Produktové číslo:  Juke Box E + OM5e černý Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny Predaj skončil

Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny

Oživte atmosféru starých gramonahrávek a vychutnajte si počúvanie vinylov so štýlovým gramofónom Pro Project Juke Box E. Vo svojom kompaktnom tele ukrýva integrovaný zosilňovač aj Bluetooth vysielač pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel. V jeho výbave ďalej nájdete displej, rad pozlátených vstupov a výstupov aj hliníkové ramienko. Gramofón dostanete kompletne prednastavený spolu s prenoskou Ortofon OM5e, diaľkovým ovládačom aj protiprachovým krytom.

Kľúčové vlastnosti gramofónu Pro Project Juke Box E + OM5e

  • Model s integrovaným zosilňovačom
  • Bluetooth vysielač pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel
  • Kontrastný displej zobrazuje hlasitosť aj využívané konektory
  • Phono výstup pre pripojenie napr. externého zosilňovača
  • Regulátor otáčok (ručný – 33/45 RPM)
  • Digitálne nastavenie hlasitosti
  • Pohon so silikónovým remienkom a kvalitný stredový tŕň z antikoru
  • Tanier s priemerom 300 mm
  • Pozlátené konektory
  • Dodávaný s vložkou Ortofon OM5e a protiprachovým krytom

Počúvanie gramofónových platní už nemôže byť jednoduchšie

Okrem reproduktorov môžete ku gramofónu Pro Project Juke Box E pripojiť aj ďalšie komponenty ako napr. bezdrôtový headset alebo externý zosilňovač. Nastavenú hlasitosť aj využité konektory zobrazuje kontrastný displej a nad otáčkami budete mať kontrolu s ručným dvojstupňovým regulátorom. Kvalitné počúvanie skrátka nemusí byť veda, čo gramofón Pro Project Juke Box Edokazuje svojím jednoduchým a všestranným vyhotovením.

Obsah balenia:
Gramofón Pro Project Juke Box E
Sieťový kábel
Protiprachový kryt
Diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Dodávané príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
415 mm Hotovo!
Hĺbka
334 mm Hotovo!
Výška
118 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych upozornil, že gramofon nemá sluchátkový výstup. Ten, kdo zadával popis si spletl popis výstupu pro externí předzesilovač nazvaný PHONO s PHONES. Bude to problém u vícero modelů.

Dobrý den, je možné tento gramofon spojit s reproduktorem Sony MHC-V42D? Mám koupený tento kabel: PROEL CHLP215LU15 1,5 m Audio kabel s konektory 2xCINCH - 1x Stereo Jack 3,5 mm. Mám kdyžtak pořídit jiný kabel? Děkuji.

Dobrý den, má to teda bluetooth přijímač nebo vysílač? V popisu máte vysílač. A odpovědi se tady liší! Jedná se mi o to, zda k tomu připojím bluetooth sluchátka? A pokud ano, jaký má konkrétní bluetooth přijímač codec? Děkuji

Dobrý deň, Bude tento gramofón ešte skladom, alebo keď ho objednám bude mi doručený? A ešte otázka je k nemu možné pripojiť aj pasívne reproduktory? Ďakujem

Dobrý den, zaujal mně gramofon Pro-Ject Juke Box E. Chtěl jsem jen vědět zda přes Bluetooth se také připojím k reproduktoru. Druhá otázka je že jsem si všiml rozdílnosti na fotkach a na videu a to v tom že na videu má navíc průhledný kryt kdežto na fotkách ne. Je tato verze kterou prodáváte s krytem?

Dobrý deň, čo si mám dokúpiť k môjmu šasy, aby som mohol počúvať hudbu ? Ďakujem Vám za odpoveď

Proč sám výrobce uvádí "Unfortunately the Juke Box E only has a Bluetooth in receiver not an output.", když vy tu píšete, že má vestavěný Bluetooth vysílač? Podle všeho to umí jen přehrávat hudbu do zapojených kabelových reproduktorů / sluchátek například z telefonu.

Diskusia a poradňa k Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny
Príslušenstvo pre Pro-Ject Juke Box E + OM5e čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pro-Ject Juke Box E + OM5e černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pro-Ject Juke Box E + OM5e fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií