Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Professor PT250

Zobraziť katalóg
Professor PT250
4,5 2 hodnotení
Mini rúra – objem 25l, 2 samostatné vykurovacie telesá, otočný ražeň, ventilátor, časovač do 60min s akustickým signálom, plynulé nastavenie teploty 100 – 250 °C, 1500W, vnútorné osvetlenie, vnútorný povrch galvanizovaná oceľ, biele vyhotovenie, dvojité sklo zrkadlového vzhľadu
Kód:  PROKP016 Produktové číslo:  PT250

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Professor PT250

Zháňate malú rúru na pečenie do domácnosti alebo napríklad na chatu? Vyskúšajte mini rúru Professor PT250. Túto rúru s menšími rozmermi oceníte tam, kde bojujete s miestom alebo potrebujete rúru prenášať. Zvládne všetky činnosti ako veľká rúra. Je vyrobená v modernom bielom vyhotovení. Oceníte jej vnútorný povrch z galvanizovanej ocele pre ľahké čistenie rúry.     

Kľúčové vlastnosti mini rúry Professor PT250

  • Mini rúra Professor je v modernom bielom vyhotovení
  • Vnútorné osvetlenie
  • Vnútorný povrch z galvanizovanej ocele
  • Horné a spodné výhrevné teleso s opekaním, ventilátor, možnosť grilovania
  • Časovač a automatické vypnutie
  • Dvojité sklo zrkadlového vzhľadu

Funkcie a obsluha rúry Professor PT250

Rúra Professor sa zapája jednoducho do zásuvky. Pre pečenie v rúre si môžete vybrať horné výhrevné teleso, spodné výhrevné teleso alebo kombináciu obidvoch telies spolu. Vo vnútri rúry je umiestnený otvor na prichytenie otočného ražňa pre možnosť grilovania v rúre. Grilovanie je umožnené ako horným, tak aj spodným vykurovacím telesom. Ventilátor plní funkciu rozmrazovania ak ho použijete samostatne. Pri použití ventilátora s horným alebo spodným výhrevným telesom sa dosiahne rovnomernejšie rozloženie teploty. Rúru zapnete nastavením časovača na požadovanú dobu. Po jej uplynutí sa rúra automaticky vypne a dá vám vedieť akustickým signálom, že je pokrm pripravený. Rúra je schopná piecť ako mäso, tak koláče, opekať malé kúsky mäsa, ale aj grilovať celé kura naraz. 

 

Parametre a špecifikácia

Výška
28,5 cm Hotovo!
Šírka
46,2 cm Hotovo!
Hĺbka
36,6 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná Hotovo!
Objem
25 l Hotovo!

Rozmery

Výška
28,5 cm Hotovo!
Šírka
46,2 cm Hotovo!
Hĺbka
36,6 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Vlastnosti

Objem
25 l Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemáte prohozené údaje o rozměrech trouby? Máte uvedenou výšku 36,6 cm a hloubku 28,5 cm. Na ostatních stránkách prodejců je k troubě Professor PT250 údaj uvedený obráceně. Ráda bych troubu objednala, ale právě tento rozměr je pro mě důležitý. Také bych se chtěla zeptat, zda Professor PT250 a Professor PT250B je stejný typ.Děkuji za Vaší odpověď. Tereza

Dobrý den, prosím o doplňující informaci k příslušenství. Má tato trouba v balení - pečící plech s nepřilnavým povrchem, otočný rožeň, úchyt pro vyjmutí plechu a rožně, rošt? Nebo pouze jen plech na který tu již dotaz byl. Děkuji. RV

Dobrý deň, ja by som rada vedela, aké sú vonkajšie rozmery tejto mini rúry. ďakujem

Dobry den, rada bych se zeptala na to, jestli je soucasti trouby i prislusensvi (plech), nebo jestli se musi dokupovat zvlast?

Mám dotaz, jaké jsou vnitřní rozměry trouby.

Diskusia a poradňa k Professor PT250
Príslušenstvo pre Professor PT250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Professor PT250.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií